Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Νίκη με ωραία μπάλα ο Θρύλος! Ολυμπιακός-Λαμία 2-0 (πρωτάθλημα)

Ο Θρύλος πήρε άλλο ένα σημαντικό τρίποντο στο πρωτάθλημα με ωραία κατά διαστήματα μπάλα και εκπληκτικό πρέσινγκ. Καθοριστικός και πάλι ο Μάρκο Μάριν που άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους στο 9' ύστερα από μαγική ασίστ του Φορτούνη,ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε με τον Ανσαριφάρντ ύστερα από κλέψιμο του Ζιλέ και ασίστ του ίδιου στο 35'. Ο Ανσαριφάρντ έφτασε τα 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα,ενώ στα 5 γκολ έφτασε ο Μάρκο Μάριν. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ,έχασες κάποιες ευκαιρίες με αποκορύφωμα την φάση του 47' όταν και ο Μάριν έγινε κάτοχος της μπάλας  μπήκε στην περιοχή την  κατάλληλη στιγμή βρήκε μόνος τον Φορτούνη ο οποίος αστόχησε προς κενής εστίας! Ο Ολυμπιακός είχε στην συνέχεια κάποια καλά σουτ στο παιχνίδι,αλλά δίχως την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Λαμίας ήταν στο 64' σε κεφαλιά του Βουό.
Δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο διαιτητής Σέζος,αλλά χαρίστηκε πολλές φορές στα ''τσεκούρια'' της Λαμίας.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ξάνθη στο Καραϊσκάκη,την Κυριακή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Προτό 7
Φιγκέιρας 8
Μποτία 8
Ένχελς 7
Κούτρης 7
Ρομαό 9
Ζιλέ 8
Φορτούνης 8
Μαριν 10
Μιραλάς 7
Ανσαριφάρντ 7

Πάρντο 7
Σεμπά 6
Τζούρτζεβιτς -

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Όσκαρ Γκαρθία 8


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (ΕΠΣ Κιλκίς)
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (ΕΠΣ Ξάνθης), Εμμανουήλ Καλφάκης (ΕΠΣ Χανίων)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Μποτία, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Φορτούνης (81' Σεμπά), Μιραλάς (70' Πάρντο), Μάριν, Ανσαριφάρντ (85' Τζούρτζεβιτς).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (72' Ορτέγκα), Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (51' Κουτρομάνος), Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα (52' Βουό), Βάντερσον.

Γκολ: 9' Μάριν, 37' Ανσαριφάρντ / -

Κάρτες: 90+2' Φιγκέιρας / 14' Πίτι, 88' Ασίγκμπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου