Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τέλος από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού ο Μαρμαρινός!

Μαρμαρινός... τέλος!
Παρελθόν μετά 14 χρόνια παρουσίας στον ερυθρόλευκο πάγκο αποτελεί ο Χρήστος Μαρμαρινός. Ο Μαρμαρινός ήταν ένας από τους βοηθούς του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον ερυθρόλευκο πάγκο,αλλά μετά τα συνεχόμενα αποτυχή αποτελέσματα αποφασίστηκε η απομάκρυνση του,από τους ερυθρόλευκους,ύστερα από απαίτηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου,η οποία και έγινε αποδεχτή από τους Αγγελόπουλους.
Να θυμίσουμε ότι οι Αγγελόπουλοι παρευρέθηκαν χθες στην προπόνηση της ομάδας και είχαν αρκετή ώρα συνομιλίας με τον κόουτς,αλλά και τους παίχτες της ομάδας μετά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.
Ο Μαρμαρινός ήταν στον Ολυμπιακό από το 2004. Έζησε, δηλαδή, όλη την εποχή των Αγγελόπουλων. Είχε πάει στους Πειραιώτες από τον Πανιώνιο. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1996 στα τμήματα υποδομής του Άρη, κατακτώντας μάλιστα το 1997 το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Στον Αρη έμεινε ως το 1999 και στη συνέχεια αποφάσισε να φοιτήσει για δυο χρόνια στο Columbia University, όντας μάλιστα μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας μπάσκετ του πανεπιστημίου τη σεζόν 2000-01. Το καλοκαίρι του 2001 ήταν μέλος του τεχνικού της Εθνικής Μεσογειακής ομάδας.



#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου