Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Δεν έμπαινε η μπάλα μέσα σήμερα, θα τα φάνε μαζεμένα στο πρωτάθλημα! Ολυμπιακός αεκ 0-0 κύπελλο

Σήμερα ο Θρύλος ήταν φανερά ανώτερος από την κούλα που ήρθε και έπαιξε σαν μια μικρή ομαδούλα στο Καραϊσκάκης αλλά λόγω της μεγάλης αστοχίας των παικτών του αλλά και τον εκνευρισμό που προκαλούσε η προκλητική διαιτησία Σιδηρόπουλου το ματς έληξε 0-0. Ούτε μια φάση δεν έκανε η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη,παρά μόνο ένα σουτ είχε Μπακάκης που κατέληξε στα πουλιά.Αντίθετα ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες,με τον Μπάρκα να κατεβάζει ρολά.Στο 6', ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε εκπληκτική επέμβαση -ενστικτωδώς- με το αριστερό του πόδι, κρατώντας το μηδέν για την ΑΕΚ και στο επόμενο λεπτό είπε "όχι" σε νέα προβολή του Ζιλέ, που βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάριν. Ενώ μεγάλη ευκαιρία είχε ο Σισέ στο 37' όταν η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φορτούνης έχασε μια καλή ευκαιρία από το ύψος της μεγάλης περιοχής,ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Μιραλάς. Από εκεί έπειτα δεν είχαμε καμία ιδιαίτερη φάση στο παιχνίδι.
Μην στεναχωριέστε χανούμια θα τα φάτε μαζεμένα στο πρωτάθλημα, θυμηθείτε μας... MVP οι Σισέ και Ζιλέ. Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά θα προκριθούμε και στο κύππελο στο εξοχικό του οακα...
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Προτό 7
Φιγκέιρας 6
Μποτία 7
Σισέ 10
Κούτρης 4
Ρομαό 5
Ζιλέ 8
Φορτούνης 7
Μάριν 7
Σεμπά 1
Τζούρτζεβιτς 5

Μιραλάς 7
Ανδρούτσος 5
Νικολάου -

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Όσκαρ Γκαρθία 6

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Δαμιανός Ευθυμιάδης (ΕΠΣ Πιερίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Σισέ, Κούτρης (85' Νικολάου), Ρομαό, Ζιλέ, Μάριν (76' Ανδρούτσος), Σεμπά (56' Μιραλάς), Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Γαλανόπουλος (90' Σιμόες), Κονέ, Λόπες, Λιβάγια (77' Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (83' Μασούντ), Αραούχο.

Γκολ: -/-
Κάρτες: 33' Ρομαό, 53' Σεμπά, 59' Μιραλάς, 88' Σισέ / 31' Κονέ, 53' Σιμόες, 59' Αραούχο, 67' Λιβάγια

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ:
«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τουλάχιστον 4 ξεκάθαρες φάσεις για γκολ. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε το ματς, ότι δηλαδή δεν μπορέσαμε σε εκείνο το σημείο να βάλουμε ένα γκολ για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».
ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου