Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μπεν!

Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα για 2,5 χρόνια ο Μπεν, με... super deal!
Παίχτης του Ερυθρού Αστέρα είναι ο Μοχάμεντ Μπεν. Ο διεθνής φορ από τις Κομόρες συμφώνησε όλα με τους ερυθρόλευκους της Σερβίας και έγινε παίχτης του Ερυθρού Αστέρα για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Από την άλλη οι Πειραιώτες θα εισπράξουν περίπου 500.000 ευρώ από την πώληση του Μπεν. Ο ίδιος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο με απολαβές 500.000 ετησίως. Αυτή ήταν η πρώτη αποχώρηση παίχτη του Ολυμπιακού μέσα στο 2018,ενώ αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις σύντομα από την ομάδα με τους Φιγκέιρας,Εμενίκε,Μίλιτς,Καρσελά,Καπίνο και Ζντίελαρ να είναι οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρει τα εξής: «Μετά από επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ελ Φαρντού Μπεν, υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ένας παίκτης που ήδη προπονείται με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, υπό τις οδηγίες του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανεβάζει τον ανταγωνισμό στην επίθεση του αστέρα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι για 2,5 χρόνια.
Αύριο (σ.σ. Σάββατι) το πρωί, οι οπαδοί του Αστέρα θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και ακόμη καλύτερα τον νέο αστέρα της ομάδας».

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Μπεν και σε ευχαριστούμε για τα δύο γκολάκια που πέταξες με την Παρτιζάν για τον γ΄προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου