Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Έπαιξε μπαλάρα και διατηρήθηκε στην κορυφή!Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-0 (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Ξάνθης στο '''Γ. Καραϊσκάκης'',παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετική μπάλα. Οι ερυθρόλευκοι διατηρήθηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας την 9η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα,ενώ ξέφυγαν τρεις βαθμούς από την τρίτη ΑΕΚ,η οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη με την ΑΕΛ.
Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα,πέτυχε τρία γκολ,δύο με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και ένα με τον Φορτούνη ο οποίος κέρδισε και το πέναλτι από τον Φασίδη. Ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν και δοκάρι στο παιχνίδι με τον Ρομαό στο 36΄,όταν το σουτ που εξαπέλυσε εκτός περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.
Η Ξάνθη έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τριάδη ο οποίος βγήκε από τα πλάγια απέναντι στον εξερχόμενο Προτό, πλάσαρε την μπάλα από πάνω και ο Σισέ, με υπερένταση, πρόλαβε να την απομακρύνει προ της γραμμής. Ενώ η ακριτική ομάδα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίχτες,καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κασάδο στο 59᾿για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Πάρντο.
Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό,με τον Ζίβκοβιτς να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις τόσο στο πρώτο ημίχρονο,αλλά όσο και στο δεύτερο με κυριότερες επεμβάσεις του,το τετ α τετ του Μιραλάς στο 43',αλλά και η απόκρουση του,ένα λεπτό αργότερα σε σουτ του Πάρντο μέσα στην περιοχή.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ για το κύπελλο στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' για την προημιτελική φάση.

Βαθμολογία παιχτών:

Προτό -7
Φιγκέιρας -7
Σισέ -7
Ένγκελς -7
Κούτρης -5
Ρομαό -8
Ταχτσίδης -8
Φορτούνης -9
Πάρντο -8
Μιραλάς -7
Ανσαριφάρντ -9

Ανδρούτσος -7
Ζιλέ -
Σεμπά -

Προπονητής:

Όσκαρ Γκαρσία -8

Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης
Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης, Ιωάννης Κουράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας (80' Ζιλέ), Ένχελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό (72' Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Πάρντο, Φορτούνης, Μιραλάς (84' Σεμπά), Ανσαριφάρντ.
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά (71' Λισγάρας), Ντε Λούκας, Τριάδης (62' Σιλά), Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης (87' Χατζητερζόγλου), Γέντρισεκ.

Γκολ: 26' πεν., 57' Ανσαριφάρντ, 69' Φορτούνης
Κάρτες: 28' Φιγκέιρας, 55' Πάρντο / 28' Τριάδης, 55' Κασάδο, 59' (δεύτερη κι αποβολή) Κασάδο, 71' Σιλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου