Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Δανεικοί Σιώπης,Καραγεώργης και Βέργος!

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την ομάδα του Ολυμπιακού. Σειρά είχαν οι Σιώπης,Καραγεώργης και Βέργος. Οι δύο πρώτοι θα συνεχίσουν σε ομάδες του εσωτερικού, σε Πανιώνιο και Κισσαμικό αντίστοιχα,ενώ ο Βέργος θα δοκιμάσει την τύχη στην ουγγρική Βάσας. Και οι τρεις θα παραχωρηθούν μετά την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Στην Βάσας ο Βέργος.
Ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού, παραχωρήθηκε δανεικός από τους ερυθρολεύκους στην ουγγρική ομάδα, ενώ η τρίτη σερί χρονιά που γίνεται αυτό, μετά τις δύο τελευταίες σεζόν που αγωνίστηκε στην Ισπανία με την φανέλα των Έλτσε και Ρεάλ Μαδρίτης Β΄.

Ο Βέργος πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες εξετάσεις κι εν συνεχεία ο ουγγρικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του για έναν χρόνο. Αμέσως μετά ο εκτελεστικός διευθυντής της Βάσας, Μίκλος Βάνκσα, δήλωσε: «Αν και είχαμε αρκετές επιλογές για την επίθεσή μας, αποφασίσαμε να αποκτήσουμε ένα νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Βέργος. Του ευχόμαστε όλοι να έχει μια καλή σεζόν με την ομάδα».

Στον Κισσαμικό Καραγεώργης.
Στον Κισσαμικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Καραγεώργης για την επόμενη σεζόν.
Ο 20χρονος μεσοαμυντικός του οποίου τα δικαιώματα έχει ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια για λογαριασμό της ΑΕΛ Καλλονής. Με την ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Superleague αλλά και της Β΄ Εθνικής, ενώ διατέλεσε αρχηγός στην ομάδα της U-20. Μάλιστα αγωνίστηκε και στο νικηφόρο 2-1 της Καλλονής επί του ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο παίκτης μετακόμισε στους Κρητικούς με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ο οποίος βλέπει αρκετά θετικά στοιχεία επάνω στον παίκτη και πιστεύει στην εξέλιξη του. Να θυμίσουμε πως ο Καραγεώργης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διγενή Κοσκινού με τον οποίο είχε κατακτήσει αρκετά τρόπαια στα πρωταθλήματα υποδομών.


Στον Πανιώνιο ο Σιώπης.
Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Μανώλη Σιώπη. Ο διεθνής κεντρικός μέσος επιστρέφει στην Πλατεία, αφού τελικά αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός ως το καλοκαίρι του 2018 στην ομάδα που έπαιζε μέχρι πρότινος, αφού δεν χωρούσε στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι.
Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τους "κυανέρυθρους", οι οποίοι ανακοίνωσαν τον δανεισμό του για μια σεζόν από τον Ολυμπιακό και έτσι ο Πανιώνιος ενισχύει για τα καλά το ρόστερ του ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου με έναν παίκτη που γνωρίζει άριστα το περιβάλλον της Νέας Σμύρνης και τις ανάγκες της ομάδας.
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη. Ο διεθνής μέσος επιστρέφει στην ομάδα μας στην οποία θα αγωνιστεί για την περίοδο 2017-18".


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου