Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Προκρίθηκε άνετα ο Θρύλος,αλλά θέλει βελτίωση! Ολυμπιακός-Παρτιζάν 2-2 (τσάμπιονς λιγκ)

Πήρε αυτό που ήθελε, πάει για το επόμενο βήμα!
Στόχος επετεύχθη.Ο Ολυμπιακός δίχως να εντυπωσιάσει αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Παρτιζάν και σε συνδυασμό με το 1-3 του πρώτου αγώνα πέρασε στα πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ,όπου την Παρασκευή 4/8 θα μάθει και τον αντίπαλο του.
Ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι,είχε βέβαια κάποια ξεσπάσματα στο παιχνίδι του,όπως αυτό μετά το 2-1,όπου χάθηκαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με του Βούκοβιτς σε εξ' επαφής κεφαλιά και σε σουτ του Καρσελά.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Καπίνο κάτω από τα δοκάρια,τους Κούτρη και Φιγκέιρας στα πλάγια της άμυνας και στο κέντρο οι Ρέτσος και Βούκοβιτς,που έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη στο επίσημο παιχνίδι. Στα χαφ Ρομαό και Οφόε,εξτρέμ οι Μάριν και Καρσελά,δεκάρι ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπεν.
Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή μπάλας στο ξεκίνημα του αγώνα,αλλά οι Σέρβοι έκαναν την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα στο 14' με τον Τζούρτζεβιτς με κοντινή κεφαλιά. Ο Ολυμπιακός όμως άνοιξε το σκορ στο 22',ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καρσελά έξω από την περιοχή. Στο γκολ μεγάλη ευθύνη έχει και ο τερματοφύλακας των Σέρβων. Η απάντηση των Σέρβων ήρθε 11 λεπτά αργότερα στο 33', αυτή τη φορά εξαιτίας ενός λάθους του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Ο Γιάνκοβιτς σούταρε από μακριά, ο Καπίνο δεν κατάφερε να μπλοκάρει, η μπάλα έφυγε από την αγκαλιά του και στρώθηκε στον Σουμά, ο οποίος έκανε το 1-1 με κοντινό πλασέ. Τέλος ημιχρόνου 1-1 δίχως άλλες φάσεις για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 51' σε κεφαλιά του Φορτούνη,ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Κούτρη. Ο Ολυμπιακός έχασε μάλιστα πολύ μεγάλη ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα με τον Βούκοβιτς. Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια έριξε τον ρυθμό του,εμφάνισε και κάποια σημάδια κόπωσης,φυσιολογικό μιας και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και δέχτηκε την ισοφάριση από την Παρτιζάν στο 84'  με τον Τζούρτζεβιτς,ύστερα από αδράνεια της ερυθρόλευκης άμυνας.
Τελικό σκορ 2-2 με τον Θρύλο να περιμένει την Παρασκευή τον αντίπαλο του για τα πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ.



Βαθμολογία παιχτών:

Καπίνο -5
Φιγκέιρας -5
Κούτρης -8
Ρέτσος -6
Βούκοβιτς -7
Ρομαό -7
Οφόε -6
Φορτούνης -8
Καρσελά -9
Μάριν -8
Μπεν -6

Ζντίελαρ -5
Σεμπά -6
Σιώπης -6

Μπέσνικ Χάσι -7

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Javier Estrada (ESP)
Βοηθοί: Miguel Martínez (ESP), Francisco Martín (ESP)
Τέταρτος διαιτητής: Ignacio Iglesias Villanueva (ESP)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς (72' Ζντιέλαρ), Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Μαρίν (87' Σιώπης), Καρσελά, Φορτούνης (69' Σεμπά), Μπεν.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς, Γέφτοβιτς, Εβέρτον, Γιάνκοβιτς, Σουμά (64' Πάντιτς), Ταουαμπά, Τζούρτζεβιτς.

Γκολ: 22' Καρσελά, 51' Φορτούνης / 33' Σουμά, 84' Τζούρτζεβιτς
Κάρτες: 50' Οτζίτζα Οφόε  / 21' Γέφτοβιτς, 45' Γιάνκοβιτς, 68' Ταουαμπά


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου