Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Δανεικοί οι Γιαννιώτας και Σάλιακας!Στον ΑΠΟΕΛ ο Βούρος!

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το ερυθρόλευκο ρόστερ. Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Πραξιτέλης Βούρος που θα συνεχίσει την καριέρα του,στον ΑΠΟΕΛ,ενώ αντίθετα δανεικοί θα είναι την επόμενη σεζόν οι Γιαννιώτας και Σάλιακας σε Βαγιαδολίδ και Κισσαμικό αντίστοιχα.

Στην Βαγιαδολίδ ο Γιαννιώτας.
Ένας ακόμη δανεισμός για τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στην Ισπανία και τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
Οι "μπλανκιβιολέτας" συμμετέχουν στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας της Ιβηρικής και στην αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα στο "Χοσέ Θορίγια" από την Μπαρτσελόνα Β'. Ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει δοθεί δανεικός στο ΑΠΟΕΛ από τους "ερυθρόλευκους" κατά τις προηγούμενες δύο διαδοχικές σεζόν.


Στον Κισσαμικό ο Σάλιακας.

Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σάλιακα, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1996 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Ολυμπιακό όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και έκανε ντεμπούτο στη Super League ως βασικός σε αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Απρίλιο του 2014. Με τους “ερυθρόλευκους” μετράει ακόμα 5 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Α’ Κύπρου με τη φανέλα της Καρμιώτισσας, όπου έκανε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Κύπρου. Είναι δεξιός μπακ-χαφ, με συμμετοχές στις Εθνικές Παίδων, Νέων, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.


Στον ΑΠΟΕΛ ο Βούρος.

Κάτοικος Κύπρου θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Πραξιτέλης Βούρος αφού υπέγραψε συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και συμφώνησε σε όλα με την κυπριακή ομάδα.

Ο Βούρος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αιολικό πριν μεταπηδήσει το καλοκαίρι του 2012 στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Εκεί παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο όταν και παραχωρήθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας 3ετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Πραξιτέλη Βούρο. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό "29". Καλωσορίζουμε τον Πραξιτέλη στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες".



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου