Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Συνεχίζουν να ''εντυπωσιάσουν'' οι υποψήφιοι πρωταθλητές!Έμειναν στο ''Χ'' ΠΟΑ και Κούλα!

Φωτογραφία του Βασίλης Αλίαρτος.
Για άλλη μια αγωνιστική συνεχίζουν να ''εντυπωσιάζουν'' οι υποψήφιοι πρωταθλητές καλοκαιριού.Ο παο έμεινε για δεύτερη αγωνιστική στο ''Χ'' αυτήν την φορά κόντρα στον Κομπότη,ενώ η Κούλα έφερε ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Τελικά ούτε πρωτάθλημα Αυγούστου δεν κατέκτησαν οι ''εξυγιαντές''.

ΠΑΟ-Λεβαδειακός 0-0
Ο παο αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό του Κομπότη στην Λεωφόρο και μάλιστα θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένος,μιας και οι Βοιωτοί είχαν κλασικές ευκαιρίες -με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Μπραντάο στο 79'-για να φύγουν με το διπλό από την Λεωφόρο. Μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος ο Ουζουνίδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Λεβαδειακού δηλώνοντας ''πάλι καλά που δεν χάσαμε''. 
Πλέον ο παο έφτασε στους μηδέν βαθμούς -είχε ξεκινήσει με -2- και απέχει ήδη έξι βαθμούς από την κορυφή. Όποτε από τον μήνα Αύγουστο τελειώνουν οι βλέψεις των πρασίνων για κατάκτηση του τίτλου.

ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΚ 0-0
Στο -2 και είναι μόνο η αρχή...
Τα πανηγύρια δεν κράτησαν πολύ στο στρατόπεδο της αεκ,μετά την πρόκριση της επί της Μπριζ,καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Η αεκ με εξαίρεση το δοκάρι του Λιβάγια προς το τέλος του ημιχρόνου και ένα άλλο του Τσόσιτς στο 84' δεν είχε άλλες αξιόλογες φάσεις και οι Γιαννιώτες πήραν με άνεση το ''Χ''.
Τελικά τίγρη θα πάρεις τον Αραούχο ή θα συνεχίζεις να τους ταΐζεις σανό;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου