Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησαν τις γκέλες οι μόνιμοι πρωταθλητές Ιουνίου-Ιουλίου! Στο ''Χ'' έμειναν ΜΠΑΟΚ και ΠΟΑ!


Ακόμα δεν τελείωσε ο Αύγουστος,καλά καλά δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα και οι μόνιμοι πρωταθλητές Ιουνίου και Ιουλίου,ξεκίνησαν με γκέλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι μεν πράσινοι έμειναν στο ''Χ'' με τον Πλατανιά στην Κρήτη,ενώ η αρμάδα του Ιβάν έμεινε στο μηδέν κόντρα στην ομάδα του Κομπότη.

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-0
Στο -2 η... αρμάδα του Ιβάν και ακόμη δεν αρχίσαμε!
Τι και αν άλλαξε προπονητή,τι και αν ήρθε ο ''δικός'' τους ο Γραμμένος,ο παοκ δεν ξέφυγε από την μετριότητα και αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να δοξάσουν και τον Ρέι που τους έσωσε σε αρκετές φάσεις από την ήττα.
Στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί του παοκ ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά των παιχτών Ιβάν Σαββίδη,βλέπετε δεν τους αρκεί μονάχα ο Γραμμένος.

Πλατανιάς-ΠΑΟ 1-1
Έμεινε στο... μείον ο Παναθηναϊκός
Ο έτερος πρωταθλητής στα λόγια αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά στην Κρήτη και συνεχίζει να είναι στο μείον,μιας και έχει -2 από την περσινή του τιμωρία. Μάλιστα η ομάδα της Κρήτης πέτυχε κανονικό γκολ και ο ανεκδιήγητος Παπαπέτρου το ακύρωσε για επιθετικό φάουλ,ενώ ο τερματοφύλακας του παο είχε συγκρουστεί με συμπαίχτη του(!!). Βέβαια οι γνωστοί-άγνωστοι δημοσιογράφοι μίλησαν για σφαγή του παο. Πάντως δεν μπορούν να επεκταθούν επιπλέον διότι στην προεδρία της ΕΠΟ είναι ο αγαπημένος τους ''εξυγιαντής'' Γραμμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου