Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον Θρύλο! Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0 (φιλικό)

Καλύτερο πρόσωπο με Ριέκα
Ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Περιστέρι και ηττήθηκε 1-0 από τον Ατρόμητο. Ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη για Μίλιτς και Ζιλέ. Ο Βέλγος μέσος πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση,ενώ ο Κροάτης μπακ έδειξε ότι θέλει χρόνο ακόμα. Στα άσχημα της βραδιάς ο τραυματισμός του Εμενίκε στον προσαγωγό,που πλέον είναι αμφίβολος για τα παιχνίδια με την Ριέκα. Από τον Ολυμπιακό πλην του Ζιλέ,ξεχώρισε και ο Μπεν -είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Εμενίκε-,καθότι ήταν η μόνη πηγή κινδύνου για την εστία του Μίρκοβιτς.
Από τον ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι: Καπίνο στο τέρμα, Ρέτσος και Βούκοβιτς στα στόπερ, Ομάρ δεξία, ντεμπούτο Μίλιτς στα αριστερά. Ρομαό και ντεμπούτο Ζιλέ στα χαφ, Φορτούνης επιτελικός, Καρσελά δεξιά, Μάριν αριστερά και Εμενίκε φορ.
Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στον Ατρόμητο και πιο συγκεκριμένα στο 6',όταν το σουτ του Κυριακίδη πέρασε άουτ. Στο 14' ύστερα από μπαλιά του Φορτούνη ο Εμενίκε έχασε το κοντρόλ στο τετ α τετ με τον Μίρκοβιτς. Εκεί ο Νιγηριανός επιθετικός τραυματίστηκε, ζήτησε αμέσως αλλαγή και έτσι αντικαταστάθηκε πολύ νωρίς από τον Μοχάμεντ Μπεν. Στο 23' ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι και στο 28' ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απαντήσει στις ευκαιρίες με τον Μπεν. Τέλος ημιχρόνου 1-1 δίχως άλλες αξιόλογες φάσεις.
Η εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλή. Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν πολύ να δημιουργήσουν ευκαιρίες απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρόμητου και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις: Μία λίγο πριν το 60' με το ακυρωθέν γκολ του Μπεν και η άλλη στο 89' με το φάουλ του Σεμπά. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο,από ότι ο Ολυμπιακός και εν τέλει πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Χατζηισαΐα ύστερα από το κόρνερ του Ουμπίντες στο 84'.
Τελικό σκορ 1-0 και πλέον ακολουθεί ο αγώνας για τα πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ κόντρα στην Ριέκα,σε έναν αγώνα όπου ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο. 
ΥΓ. Καλό είναι ο κύριος Φιγκέιρας να φάει λίγο πάγκο τις πρώτες αγωνιστικές,γιατί την έχει δει λίγο τσαμπουκάς.


Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (82’ Θεοδωράκης), Καρασαλίδης, Μάντσον (63’ Ζησόπουλος), Γιαννούλης, Βασιλακάκης (62’ Βασιλείου), Χατζηισαΐας, Ουμπίντες, Κιβρακίδης (79’ Νάτσος), Μανούσος (80’ Μενσά), Ντάουντα (62’ Ντιγκινί), Κυριακίδης (62’ Λαζαρίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62’ Φιγκέιρας) 68’ Νικολάου), Ζιλέ (73’ Ζντιέλαρ), Ρομαό, Μάριν (46’ Σεμπά), Καρσελά (46’ Πάρντο), Φορτούνης (46’ Ανδρούτσος), Εμενίκε (20’ λ. τρ. Μπεν) (82’ Ανσαριφάρντ).


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου