Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Καρέ-καρέ η διαιτητική σφαγή του Κατσικογιάννη εις βάρος του Ολυμπιακού!

Έγραψε ιστορία! Πέντε κίτρινες μια αποβολή με κατοχή… 80%!
Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε το πολυπόθητο διπλό κόντρα στην Λαμία,στο γήπεδο του Περιστερίου,αλλά ο διαιτητής Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από τον σύνδεσμο Ηπείρου,καθώς και οι βοηθοί του έκαναν τα πάντα για να κόψουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Δείτε αναλυτικά τις φάσεις.

-Στο 10' ο επόπτης Βλάσσης κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ομάρ,ενώ έβγαζε τον Ολυμπιακό ενώ είχε πολύ καλές προϋποθέσεις η επίθεση του Ολυμπιακού.
-Στο 40' ο Κατσικογιάννης δεν σφυρίζει το πέναλτι σε ανατροπή του Οτζίτζα Οφόε από τον Ακόστα,σε μια φάση που και ο βοηθός Βλάσσης θα μπορούσε να βοηθήσει,αλλά έκλεισε τα μάτια.
-Στο 48' ο έτερος επόπτης Αλεξέας σηκώνει την σημαία και δίνει ανύπαρκτο οφσάιντ στον Μίλιτς και ενώ έμπαινε στην περιοχή της Λαμίας.
-Στο 70΄ είχαμε το αποκορύφωμα της χθεσινής άθλιας διαιτησίας του Κατσικόγιαννη. Ο Ηπειρώτης ρέφερι αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μίλιτς,σε μια φάση όπου ο αμυντικός του Ολυμπιακού ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ(!!),πάνω στον Βάντερσον.
-Λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής δεν δείχνει την κίτρινη κάρτα στον Πίτι που τράβηξε τον αντίπαλο του από την φανέλα.
-Πολύ αυστηρή κίτρινη στο 90' στον Καπίνο για καθυστέρηση.
-Ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα στον Σεμπά στο 91'.
-Στο 91' ο επόπτης Αλεξέας δεν υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τρεις(!!) ακάλυπτους παίχτες της Λαμίας.


Αυτή ήταν η περιβόητη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικόγιαννη στο Περιστέρι και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες διαιτησίες από την στιγμή που έχουμε τους ''εξυγιαντές'' στα πράγματα.



#‎Κόκκινο_DNA
#Κάτω_τα_χέρια_από_τον_Ολυμπιακό_μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου