Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Στις 19-20/8 η έναρξη του πρωταθλήματος,με πλέι οφ χωρίς όμως την συμμετοχή του πρωτοπόρου!


Κανονικά στις 19-20 Αυγούστου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League, μετά την ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για την σεζόν 2017-18 από τη Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού.
Θα υπάρχουν και φέτος τα πλέι οφ στο τέλος του πρωταθλήματος,χωρίς όμως να συμμετέχει σε αυτά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας,αλλά οι ομάδες από την δεύτερη ως την έκτη θέση. Θα υποβιβάζονται επίσης δύο ομάδες και όχι τέσσερις όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ

Η επίσημη ενημέρωση της Λίγκας αναφέρει: "Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:
1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη Αγωνιστικής Περιόδου 2017-18 του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.
2/ Προκηρύχθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα, μεταξύ άλλων, την εκλογή εκπροσώπων της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
3/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η Super League αιτηθεί από την ΕΠΟ να συμπεριληφθεί στον ΚΑΠ πρόβλεψη, ώστε οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθούν σε γήπεδα που πληρούν τις προδιαγραφές αδειοδότησης Super League.
4/ Ελήφθησαν ομόφωνες αποφάσεις για την υποβολή προς την ΕΠΟ αιτημάτων τροποποίησης κανονισμών, με στόχο τη βελτίωση του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή".


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου