Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Νίκησε διαιτησία και κούραση ο Θρύλος! Λαμία Ολυμπιακός 0-1 (Πρωτάθλημα)

Κόντρα στον κακό του εαυτό αλλά κυρίως κόντρα μιας εχθρικότατης διαιτησίας της νέας ΕΠΟ του Γραμμένου, ο Θρύλος πήρε ένα σημαντικό διπλό κόντρα στη Λαμία στο Περιστέρι. Κουρασμένος έδειξε ο Ολυμπιακός όμως ο διαιτητής έδωσε ρέστα αφού δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο 40, γέμισε κάρτες τους παίκτες του Θρύλου, ενώ απέβαλε τον Μίλιτς στο 70' σε μια φάση που δεν υπήρχε καν φάουλ. Ο Θρύλος πάντως πήρε το τρίποντο και συνεχίζει την πορεία προς το 8ο συνεχόμενο!
Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Super League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Λαμίας, στο Περιστέρι. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Φορτούνης (29’), με εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πάρντο.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έπεσαν στην «παγίδα» να χάσουν βαθμούς, παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν τους έδωσε καθαρό πέναλτι (40’), σε ανατροπή του Οτζίτζα, απέβαλε λανθασμένα τον Μίλιτς (70’), ενώ ο τελευταίος και ο Ομάρ «κόπηκαν» κόπηκαν λανθασμένα με υποδείξεις ανύπαρκτων οφσάιντ.
Στα του αγώνα οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν πολλές κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι τους,αλλά θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους όταν το σουτ του Μάριν στο 59' πέρασε παράλληλα με την εστία και στο 67' όταν ο Φορτούνης συνδυάστηκε άψογα με τον Καρίμ,με τον Ιρανό φορ να χάνει ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ. Ενώ η Λαμία είχε δοκάρι στο 35' με τον Βουό.
Τελικό σκορ 0-1. Πλέον μεσολαβεί η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων,με την επόμενη αναμέτρηση να είναι στις 9/9 κόντρα στην Ξάνθη στην ακριτική πόλη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 8
Ομάρ 7
Μίλιτς 6
Ρέτσος 8
Ρομαό 7
Ζιλέ 6
Οφόε 6
Φορτούνης 8
Πάρντο 8
Μάριν 6
Μπεν 6

Ανσαριφάρντ 6
Φιγκέιρας 7
Σεμπά 6

Προπονητής:
Μπέσνικ Χάσι 6

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:


Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου
Διαιτητές: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, Ηλίας Αλεξέας, Εμμανουήλ Βλάσσης

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (68' Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (85' Μπουλούλης), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (Βάνερσον 55'), Πίτι, Βουό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρέτσος, Ρομαό, Μίλιτς, Ζιλέ, Οφόε, Πάρντο, Μάριν (74' Φιγκέιρας), Φορτούνης (78' Σεμπά), Μπεν (64' Ανσαριφάρντ).

Γκολ: 29' Φορτούνης (πεν.)
Δοκάρι: 35' Βουό
Κίτρινες: 14' Παντελιάδης, 35' Κουκόλης, 80' Βουό, 85' Μπλάζιτς - 33' Ρομαό, 38' Ρέτσος, 41' Μίλιτς, 90' Καπίνο, 91' Σεμπά

Κόκκινη: 70' Μίλιτς (2η κίτρ.)


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου