Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Σαρωτική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό σε άντρες και γυναίκες στο πόλο.

Σαρωτική πρεμιέρα για Θρύλο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΧΙΟΣ 22-3(άντρες)

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού τις φετινές επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Ο αυτοκράτορας της πισίνας μετέτρεψε σε περίπατο την πρεμιέρα της Α1 απέναντι στη Χίο, συντρίβοντας τους νησιώτες με το επιβλητικό 22-3 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», φανερώνοντας από το …καλησπέρα τις άγριες διαθέσεις του αναφορικά με τη διεκδίκηση και του φετινού τίτλου!
Οι νταμπλούχοι φέτος προσβλέπουν να κατακτήσουν το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, το κύπελλο και να συνδυάσουν το νταμπλ με μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.
Οι ερυθρόλευκοι κατέβηκαν στον αγώνα με τον προπονητή τους Θοδωρή Βλάχο να επιλέγει τον Σμιθ να αγωνιστεί αφήνοντας εκτός τον Κροάτη Πάβιτς και τον Ισπανό Μάλιαρακ, ενώ εκτός έμεινε και ο Κυριάκος Ποντικέας που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος λόγο του τραυματισμού του.
Κορυφαίος του Θρύλου ο Φουντούλης με 6 τέρματα και άξιους συμπαραστάτες του, τους Γούνα, Ντόσκα που πέτυχαν από 4 ενώ 3 τέρματα πέτυχε ο Βλαχόπουλος.
Τα οκτάλεπτα : 3-0, 6-1, 7-1, 6-1

Εντυπωσιακός ο Θρύλος!

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-24(γυναίκες)

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.
Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης και Ελλάδας πραγματοποιώντας επίδειξη ισχύος, συνέτριψαν με 24-4 το Ρέθυμνο στο «Παπαστράτειο», αναδεικνύοντας ένα μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων τους
Οι ερυθρόλευκες, οι οποίες ήταν τυπικά φιλοξενούμενες, έχουν σαν στόχο να επαναλάβουν την περσινή ονειρεμένη χρονιά διατηρώντας τα κεκτημένα (Πρωτάθλημα και Γιούρολιγκ) θέλουν να προσθέσουν ακόμα έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη τους που δεν είναι άλλος από τον μοναδικό που έχασαν πέρσι, το Σούπερ Καπ Ευρώπης.
Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Χάρη Παυλίδη μπήκαν στον αγώνα απόλυτα συγκεντρωμένες και διατεθειμένες να μην αφήσουν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους από τις αντιπάλους τους.
Από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκες πήραν σημαντική διαφορά τερμάτων την οποία αύξαναν όλο και περισσότερο καθώς πέρναγε η ώρα παρά τις αλλαγές που πραγματοποιούσε ο Παυλίδης, δείχνοντας έτσι την ποιότητα που υπάρχει φέτος στο ρόστερ. Το τελικό 4-24 αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.
Τα οκτάλεπτα : 2-9, 1-7, 0-6, 1-2

Πηγή:gavros.gr


#‎Κόκκινο_DNA‬


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου