Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Αρμάνι Μιλάνο- Ολυμπιακός 66-71 (μπάσκετ,ευρωλίγκα)-Αποκάλυψεις Αγγελόπουλου για Σλούκα και Ντάνστον


Επιτέλους και μια καλή εμφάνιση για τους Πειραιώτες απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι η Αρμάνι του Μιλάνο. Ο Ολυμπιακός αν και κατά διαστήματα είχε κενά τόσο στην επίθεση,όσο και στην άμυνα κατάφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για το πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της ευρωλίγκα. Κορυφαίοι των ερυθρολεύκων ο Γιάνγκ με 18 πόντους που έδειξε ότι θα είναι άξιος αντικαταστάτης του Ντάντσον,ενώ ακολούθησαν σε απόδοση ο Πρίντεζης- για άλλη μια φορά στους κορυφαίους- με 16 πόντους και ο Σπανούλης με 14 πόντους,ενώ και ο Χάκετ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα βοηθώντας τόσο επιθετικά,όσο κυρίως στην οργάνωση του παιχνιδιού,αλλά και στον αμυντικό τομέα. Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Στρόμπερι,ο όποιος για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Οι ομάδες από την αρχή του παιχνιδιού ήταν κοντά στο σκορ και καμία δεν ξέφυγε και η μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι ήταν αυτή του Ολυμπιακού με +7 (27-34) στο 16'. Το ημίχρονο τελείωσε με 37-39 υπέρ του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την υπεροχή στο σκορ και έφτασε την διάφορα στο +6 (41-47) η όποια όμως σύντομα καλύφθηκε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Μιλάνο είχε ένα μικρό ξέσπασμα και έφτασε την διαφορά στο +6 (60-54),αλλά σε εκείνο το σημείο οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού Σπανούλης και Πρίντεζης πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έβαλαν τον Θρύλο μπροστά στο σκορ. Οι Πειραιώτες μετά έβγαλαν άμυνα, πήραν επιθετικό ριμπάουντ, με τον Πρίντεζη ακολούθως να αξιοποιεί το γκολ-φάουλ που κέρδισε, φέρνοντας τους Πειραιώτες στο +5 (64-69) στα 7'' πριν το τέλος του ματς. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας πήραν τη νίκη στο τέλος με σκορ 66-71.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 37-39, 54-52, 66-71
Ανά δεκάλεπτο: 23-20, 14-19, 17-13, 12-19
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γιανγκ 18, Χάντερ 4, Παπαπέτρου, Σπανούλης 14, Στρόμπερι, Πρίντεζης 16π, Αγραβάνης 4, Μάντζαρης, Χάκετ 9, Λοτζέσκι 6
Αρμάνι Μιλάνο (Ρέπεσα): ΜακΛιν 2, Λαφαγιέτ 5, Τζεντίλε 24, Τσερέλα, Μάτσβαν 9, Τζένκινς 8, Χάμελ 3, Μπάρατς 1, Λαβάλ 3, Σιμόν 11

Δηλώσεις Αγγελόπουλου:



Για την αποχώρηση του Μπράιαντ Ντάνστον δήλωσε: "Θέλετε να σας πω αλήθειες για τον Μπράιαντ Ντάνστον; Να σας πως λοιπόν. Όταν πήραμε πέρσι το Πρωτάθλημα, ακολούθως πήγαμε με όλη την ομάδα σε νυχτερινό κέντρο. Ο ατζέντης του παίκτη (Ραζνάτοβιτς) ήρθε εκεί στις 5 το πρωί, πάνω στο γλέντι μας μίλησε, και μας τόνισε πως έχει ήδη συμφωνήσει με άλλον σύλλογο (Εφές).
Έξι ώρες μετά τα επινίκια ήρθε να μας πει πως ο ο Ντάνστον έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Αμέσως, έπεσαν πάνω στον Ντάνατον όλοι για να τον πείσουν να μείνει. Οι συμπαίκτες του, οι αρχηγοί της ομάδας, οι προπονητές, η διοίκηση, όλοι έπεσαν πάνω του για να του αλλάξουν γνώμη, αλλά εκείνος έφυγε. Ας μην ασχολιόμαστε σε όσους έφυγαν, αλλά για αυτούς που είναι εδώ. Ο Γιανγκ έκανε μεγάλο ματς απέναντι στην Αρμάνι και με αυτόν θα πρέπει να ασχολούμαστε".
Για την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα τόνισε: "Τον Σλούκα τον αγαπάμε, τον θέλαμε, του είπαμε να μείνει μαζί μας, αλλά εκείνος όχι μόνο δεν ήθελε μετά να συναντηθεί μαζί μας, αλλά μας είπε και ψέμματα. Μας είπε εκείνη την ημέρα πως ήθελε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να δει την μητέρα του και εκείνος είχε μείνει εδώ στην Αθήνα (στην περίφημη συνάντηση του με τον Ομπράντοβιτς).
#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου