Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2 (Πρωτάθλημα)

Άντε πιάστε τον...
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με νίκες στο πρωτάθλημα,αυτήν την φορά κόντρα στον κακό του δαίμονα τον Ατρόμητο,τον οποίο είχε να κερδίσει από το 2012 στο Περιστέρι. Οι ερυθρόλευκοι εμφανώς κουρασμένοι ύστερα από την υπέρ-προσπάθεια στο αγώνα του τσάμπιονς λιγκ με την Ντιναμό δεν έπιασαν τα πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης,αλλά παρόλαυτα πήραν την νίκη με 1-2, κόντρα στον πάντα μαχητικό Ατρόμητο,που θα λέγαμε δίχως υπερβολή ότι είναι και ένα από τα ματς τίτλου. Ο Σίλβα ξεκίνησε με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα,που ξεκίνησε στην Κροατία την περασμένη Τρίτη. Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με δυο φάσεις εκατέρωθεν,χωρίς τίποτα άλλο αξιόλογο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος ήταν πολύ καλύτερος και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ από στημένες φάσεις με τον Μποτία,ύστερα από μπαλιές του Πάρντο και του Φορτούνη. Ενώ το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει με τον Στόϊτσεφ και στο 85'ο Ρομπέρτο είπε ξανά όχι σε σουτ Στόϊτσεφ.

Ρομπέρτο- 8
Ομάρ -6
Μαζουακού-6
Μποτία -9
Σιόβας -7
Μιλιβόγιεβιτς-8
Κασάμι -8
Φορτούνης -7
Πάρντο -8
Σεμπά -7
Ιντέγιε -7

Ερνάνι -5
Τσόρι -7
Φινμπόγκανσον -

Μ. Σίλβα -8


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Νικόλαος Γεωργαράκος (ΕΠΣ Αθηνών), Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Γοδόι, Φυτανίδης (17' λ.τ. Χριστόφ), Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (62' Μαρσελίνιο), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (68' λ.τ. Στόιτσεφ), Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ.
Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76' Ντομίνγκες), Πάρντο (72' Ερνάνι), Σεμπά, Ιντέγε (90+1' Φινμπόγκασον).

Γκολ: 75' Στόιτσεφ / 59' & 63' Μποτία

Κάρτες: 33' Ουσέρο, 61' Λε Ταλέκ, 90+2' Λαζαρίδης / 42' Μιλιβόγεβιτς, 65' Σεμπά
#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου