Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Αίαντας Εύοσμου - Ολυμπιακός 0-3 (πρωτάθλημα,βόλεϊ γυναικών)- Η αστυνομία απαγόρευσε μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού,ενώ είχαν εισιτήρια!!-Ανακοίνωση Θύρας 7

Διπλασίασε τις νίκες ο Ολυμπιακός
Με κεκτημένη ταχύτητα η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού  πέρασε νικηφόρα και από τον Εύοσμο επικρατώντας άνετα του τοπικού Αίαντα με 3-0 σετ (11-25, 18-25, 10-25) ζευγαρώνοντας τις επιτυχίες της στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Α1 Βόλεϊ γυναικών.
Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Μπράνκο Κοβάτσεβιτς προτίμησε να αφήσει στον πάγκο την Κατερίνα Γιώτα και να δώσει χρόνο συμμετοχής στην Μελίνα Εμμανουηλίδου η οποία έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση πετυχαίνοντας 11 πόντους με 3 άσσους 7/9 επιθέσεις και 3 μπλοκ. Η Λαζάρεβιτς μαζί με την Κονόμι μοιράστηκαν τις υποδοχές ενώ θετική ήταν για ακόμα μια φορά η Μαλασάι η Χριστοδούλου αλλά και η Κωνσταντίνου όσο αγωνίστηκε.
Η διαγώνιος Τσβετάνοβα με 12 πόντους, 2 άσσους, 7/18 επιθέσεις και 3 μπλοκ ήταν πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού μαζί με την Τζίνα Λαμπρούση που πραγματοποίησε ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση με την φανέλα του Θρύλου, αφού είχε 12 πόντους με 10/11 επιθέσεις και 2 μπλοκ.
Επόμενος αγώνας για τις ερυθρόλευκες την επόμενη Πέμπτη στην Ουγγαρία με την Λιναμάρ για το CEV Cup.
Αίαντας Εύοσμου - Ολυμπιακός  0-3 (11-25, 18-25, 10-25)
Απίστευτο καψώνι στους ΓΑΥΡΟΥΣ!
Απαράδεχτη στάση της αστυνομίας σε οπάδους του Ολυμπιακού με ενώ είχαν εισιτήρια δεν τους επιτράπει να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.
Το πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, 7 πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού ξεκίνησαν από τον Πειραιά και άλλες περιοχές, με προορισμό το κλειστό του Ευόσμου, όπου και θα διεξαγόταν η αναμέτρηση. Οι ΓΑΥΡΟΙ είχαν προμηθευτεί κανονικά τα εισιτήριά τους για το παιχνίδι και από τη στιγμή που δεν ετίθετο κανένα θέμα απαγόρευσης μετακίνησης, θέλησαν να βρεθούν στο πλευρό των κοριτσιών του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και να τις υποστηρίξουν για το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.
Εντούτοις, ενώ τα πούλμαν των οπαδών του Θρύλου είχαν φτάσει λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, στα διόδια των Μαλγάρων, 7 διμοιρίες των ΜΑΤ και αρκετοί ακόμη αστυνομικοί σταμάτησαν την πομπή και ενημέρωσαν τους οπαδούς ότι δεν μπορούσαν να παραστούν στο παιχνίδι, καθώς υπήρχε απαγόρευση!
Μάλιστα, παρά την επίδειξη των εισιτηρίων από την πλευρά των ΓΑΥΡΩΝ, οι επικεφαλής των αστυνομικών αρχών ήταν αμετακίνητοι και έτσι απαίτησαν την άμεση επιστροφή των πούλμαν στην Αθήνα! Εν τέλει, παρά τη μεγάλη δυσφορία και την αγανάκτηση για το... καψώνι που τους έγινε, οι οπαδοί του Θρύλου ακολούθησαν τις οδηγίες των Αρχών και πήραν τον δρόμο της επιστροφής, χωρίς να συμβεί το παραμικρό έκτροπο.
Εκείνο που προκαλεί απορία, πάντως, είναι ο λόγος για τον οποίο η απαγόρευση δεν έγινε νωρίτερα, ώστε να αποφευχθεί η τεράστια ταλαιπωρία των οπαδών του Θρύλου, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούσαν να βρεθούν στο γήπεδο αφού πρώτα έκαναν σχεδόν 500 χλμ!

Ανακοίνωση Θύρας 7 για το άθλιο συμβάν:


Ανακοίνωση... καταπέλτης από την Θύρα 7!

«Είμαστε στα πούλμαν, εκδρομή για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα στον Εύοσμο.
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, σε μία χώρα που τις συνταγματικές ελευθερίες τις έχει κάνει κωλόπανο.
Για μια ακόμα φορά όμως βρίσκεται κάποιος κύριος Μωυσίδης, (Αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης), που στήνει ολόκληρο σχέδιο καταστολής για να την κόψει, ενώ ήδη είμαστε στην Κατερίνη.
Ο εν λόγω κύριος παίρνει την διοίκηση του Αίαντα Ευόσμου και ωρύεται για να μας κόψει τα εισιτήρια!
Αν δεν είσαι ικανός να διαφυλάξεις την τάξη με 350 φιλοξενούμενους, πληρώνεσαι τσάμπα κύριε Μωυσίδη και τράβα να παραιτηθείς.
Σας πείραξε που ταξιδεύουμε και έχουμε ένα πιστεύω.
Σας χαλάει που είμαστε ζωντανοί και όχι σάπιοι σαν και εσάς.
ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΘΥΡΑ 7».

Πηγή: gavros.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου