Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Αθωώθηκε η Φενέρ, κατέρευσε άλλο ένα επιχείρημα των αντιολυμπιακών λασπολόγων...


ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΓΙΛΝΤΙΜ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ:
Εδώ και αρκετό καιρό ένα ολόκληρο σύστημα έχει στηθεί με μοναδικό του στόχο να πετάει λάσπη στον Ολυμπιακό και στον πρόεδρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Παρά το γεγονός ότι για τίποτα δεν υπάρχει κάποια τελεσίδικη απόφαση και ότι εκκρεμούν δίκες, αυτό το σύστημα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο προσπαθώντας να βλάψει τον Ολυμπιακό και να επηρεάσει την κοινή γνώμη. Πάρα πολλές φορές οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τονίσει ότι θα λάμψει η αλήθεια και τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Τρανό παράδειγμα αυτό που έγινε στην Τουρκία την Παρασκευή. Η Φενέρμπαχτσε και ο Αζίζ Γιλντιρίμ απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για τους στημένους αγώνες. Ήταν ένα θέμα που είχε συνταράξει την γειτονική χώρα πριν μερικά χρόνια. Αθωώθηκαν επίσης και ακόμα έξι κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Σίβασπορ και της Μπεσίκτας.
Για όσους θυμούνται, μάλιστα ο Γιλντιρίμ είχε περάσει έναν χρόνο στη φυλακή και μάλιστα αυτό που τόνιζε τότε ήταν ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης. Στην Τουρκία, λοιπόν, αυτό που γραφόταν την Παρασκευή ήταν ότι τόσο η Φενέρμπαχτσε όσο και η Μπεσίκτας θα κινηθούν νομικά για διαφυγόντα κέρδη.
Τι λένε άραγε όλοι αυτοί που τότε υποστήριζαν ότι καλώς είχε αποβληθεί από την Ευρώπη η Φενέρ; Τώρα που η δικαιοσύνη μίλησε, ήρθε και η ώρα να την πληρώσουν οι λασπολόγοι και όλοι αυτοί θα αναγκαστούν να πληρώσουν πολύ ακριβά.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ:
 
Μεγάλη συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό παραχώρησε ο Κώστας Κατσουράνης, αυτός ο μέγιστος παίκτης που πήγε ακόμα και έως την Ινδία για να παίξει μπάλα με... ελέφαντες. Ο Κατσουράνης λοιπόν, σε αυτή την πολύ μεγάλη συνέντευξή του, επιβεβαίωσε, αποκάλυψε και εξήγησε συνάμα τους λόγους για τους οποίους είναι κομπλεξικός με τον Θρύλο. Είπε πως ο Ολυμπιακός δεν μετουσίωσε στην ουσία το ενδιαφέρον του για αυτόν.

Και μετά αγαπητέ Κωστάκη ακολούθησαν όλα αυτά που ακολούθησαν. Ο άρχων των κλικαδόρων στα αποδυτήρια της Εθνικής λοιπόν, μας είπε τι έγινε με τον Ολυμπιακό και το γενικό συμπέρασμα είναι γιατί «μισεί» τους Πειραιώτες.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να μας πεις εσύ πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον φετινό τίτλο. Τόσους παικταράδες έχει πάρει, τόσα χρήματα έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να κάνει την ομάδα σούπερ, άρα Κωστάκη, μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν έχεις πρόβλημα με τον Ολυμπιακό.

 #‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου