Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ολυμπιακός 0-1 Ένας είναι ο πραγματικός Ευρωπαίος, ο Θρύλος! (Τσάμπιονς Λιγκ)

Το ερώτημα είναι ένα: Ποιος θα σταματήσει τον Θρύλο που συνεχίζει να «τρομοκρατεί» σε Ελλάδα και Ευρώπη; Μετά το «Emirates» ο Ολυμπιακός πέρασε και από το «Maksimir» παίρνοντας τη νίκη με 1-0 με ΓΚΟΛΑΡΑ του Μπράουν Ιντέγε στο 79ο λεπτό…
Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το δεύτερο σερί διπλό τους και έφτασαν τους 6 βαθμούς μαζί με την Μπάγερν που βρίσκεται και αυτή στην πρώτη θέση μετά την ήττα της στο Λονδίνο από την Άρσεναλ με 2-0, σε έναν τρομερά δύσκολο όμιλο!
Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πειραιά μπορεί να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια, μια και υποδέχεται τους Κροάτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε περίπτωση που τους νικήσουν και τους… πετάξουν εκτός συνέχειας, τότε θα περιμένουν την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άρσεναλ στο Μόναχο. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμποιακός βγάζει ποδοσφαιρική υγεία. Έχει καλές σκέψεις, παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο, διαβάζει τους αντιπάλους του και παίζει θα έλεγε κανείς υπεράνω προσδοκιών. Ο Σίλβα και οι παίκτες του έχουν κάνει σπουδαία δουλειά, φαίνεται στο γήπεδο και δύσκολα μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει!



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Ρομπέρτο - 8
Ομαρ - 8
Μποτία -8
Σιόβας - 7
Μαζουακού - 7
Μιλιβόγιεβιτς - 9
Κασάμι - 7
Φορτούνης - 7
Πάρντο - 9
Σεμπά - 7
Ιντέγιε - 9

Τσόρι - 7
Σαλίνο - 7
Ντα Κόστα - -

Μάρκο Σίλβα - 9

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Εντουάρντο, Μάτσελ, Τάραβελ, Άντολιτς, Πίβαριτς, Γκονσάλο Σάντος, Ρογκ (87' Τσόριτς), Πάουλο Μασάντο, Χόντζιτς (60 Πιάτσα) Σουντανί, Χούνιορ Φερνάντες (72' Ενρίκες)
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (72 Ντομίνγκες), Σεμπά (90' Ντα Κόστα), Πάρντο (83' Σαλίνο), Ιντέγε
Διαιτητής: Ταλιαβέντο, Βοηθοί: Τζιαλαντίνι, Πασέρι. Βοηθοί περιοχής: Βαλέρι, Ντοβέρι. Τέταρτος διαιτητής: Ντι Φιόρε (όλοι από Ιταλία)
Γκολ: Ιντέγε (77')
Κάρτες: Ταραβέλ (41'), Ομάρ (75'), Σουλντάνι (80'), Σιόβας (81')

 #‎Κόκκινο_DNA‬


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου