Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ολυμπιακός - αεκ 4-0 Άγρια τσόντα με τους "ερχόμαστε" (Πρωτάθλημα)

Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψαν πολύ… Οι «ερχόμαστε» ήρθαν μετά από 2,5 χρόνια στην Superleague και έφυγαν από τον Ναό με την… όπισθεν! Ο Θρύλος τους υποδέχθηκε όπως θα έπρεπε. Με τετράμπαλο για πλάκα και μπαλάρα στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν, ξεφτίλισαν τους «κιτρινόμαυρους» με 4-0, έκαναν το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα και τώρα πάνε στο Ζάγκρεμπ για να παίξουν την πρόκριση στους «16» του Champions League κόντρα στην Ντιναμό.
Με πρωταγωνιστές τους Κασάμι, Ιντέγε, Σαλίνο, Τσόρι, Φορτούνη, και Ντουρμάζ, οι Πειραιώτες έκοψαν την γλώσσα που είχαν βγάλει εδώ και μέρες ο Αραβιδάκος και η παρέα του και τους θύμισαν γιατί το είχαν ξεχάσει, ότι: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ! Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Μποτία (28’ ), Ιντέγε (69’) και Φορτούνης (77’, πεν. 90’+2).
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επηρεάστηκαν ούτε από την διακοπή που είχε το πρωτάθλημα λόγω των εθνικών ομάδων, ούτε από τίποτα. Έδειξαν ότι φέτος δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα και πλέον στο μυαλό όλων είναι τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Ρομπέρτο -7
Σαλίνο - 8
Μαζουακού - 7
Μποτία - 8
Σιόβας - 7
Μιλιβόγιεβιτς - 8
Κασάμι - 7
Τσόρι -8
Σεμπά -8
Ντουρμάζ - 7 
Ιντέγιε - 9

Φορτούνης - 9
Πάρντο - 7
Ερνάνι - 7

Μάρκο Σίλβα - 8

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: Γ.Καραϊσκάκης
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά (79 Φορτούνης), Ντουρμάζ (64' Πάρντο), Ντομίνγκες (76' Φορτούνης) και Ιντέγιε.
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Σιμόες (63 Μπουένανότε), Γιόχανσον, Μάνταλος (82' Κορδέρο), Μπαρμπόζα, Πλατέλλας (75' Κρισάντους), Αραβίδης.
Διαιτητής: Κύζας, Βοηθοί: Αλεξέας, Σιπκας Τέταρτος διαιτητής: Καλογερόπουλος
Γκολ: Μποτία (28' ), Ιντέγε (69'), Φορτούνης (77', 92')
Κάρτες: Αραβίδης (31'), Σιόβας (37'), Μποτία (43'), Κορδέρο (45'), Μαζουακού (66)

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου