Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 του Άρη και συνεχίζει να είναι μόνο πρώτος στην βαθμολογία της Super League. Δείτε τι δήλωσαν οι παίχτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα.

Σαντιάγκο Έσε.

«Ήμουν πολύ καλά. Έκανα δοκιμές με τη μάσκα και πήγε καλά. Ο στόχος μας ήταν να μπούμε πολύ δυνατά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το πως παίξαμε.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα όλοι με έχουν βοηθήσει και έχω αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα και ο μόνος τρόπος για να τους ευχαριστήσω είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Μαντί Καμαρά.

Για το αν είναι... εσωτερικός κανονισμός τα τέσσερα γκολ: "Δεν έχει σημασία, ποιος βάζει τα γκολ, όλοι έχουμε δεσμευτεί να κερδίζει η ομάδα, γιατί το αξίζει".

Για το αν περίμενε τόσο δεμένη την ομάδα τώρα: "Προσπαθούμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία, να δίνουμε το μάξιμουμ, αυτό έχει βγει, φαίνεται στο αποτέλεσμα γιατί αξιοποιούμαι κάθε στιγμή"

Για τον Ελ Κααμπί: "Δεν έχει καμία σημασία ποιος σκοράρει τα γκολ, αν είναι ο Αραμπί, ο Κααμπί ή ο Γιόβετιτς. Όποιος και αν τα βάζει είναι σημαντικό γιατί η ομάδα κερδίζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου