Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική της Super League. Δείτε τι δήλωσαν οι παίχτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα.

Ντανιέλ Ποντένσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή μου. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση, παιχνίδι με το παιχνίδι θα προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο. Πήραμε έναν βαθμό, δεν είμαστε ευχαριστημένοι, να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε»

Τι γεύση του αφήνει το ματς: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί ήρθαμε εδώ για τη νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρά τις ευκαιρίες. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά, δεν ήταν καλός και ο αγωνιστικός χώρος, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στο μέλλον θα έχουμε πολλές νίκες».

Γιώργος Μασούρας.

«Θεωρώ ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα τηρουμένων των αναλογιών. Καταφέραμε σε ένα ντέρμπι να πάρουμε την ισοπαλία. Δεν ήταν αυτός ο στόχος μας και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το 1-1: «Θεωρώ ότι αν ήταν αυτό το παιχνίδι πιο μέσα στη σεζόν θα είχαμε μεγαλύτερο θράσος και αυτοπεποίθηση. Θα είχαμε τελειώσει αυτές τις φάσεις που έπρεπε για να σκοράρουμε».

Για το πώς το γύρισαν: «Η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Ήταν σαν να μη συνέβη αυτό που έγινε. Δεν άλλαξε το πλάνο μας. Πέτυχε ένα γκολ ο αντίπαλος και δεν δείξαμε κανέναν φόβο, συνεχίσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου