Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Τέλος από τον Ολυμπιακό β' ο Νίκας! Συνεχίζει στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Στην πρώτη ανακοίνωση μεταγραφής προχώρησε ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο εν όψει της συμμετοχής της ιστορικής ομάδας στη Γ’ Εθνική.Ο λόγος για την επισημοποίηση της απόκτησης του 24χρονου τερματοφύλακα, Δημήτρη Νίκα, από τον Ολυμπιακό β'.

Ο Νίκας είχε μόλις δύο συμμετοχές με τον Ολυμπιακό β',  ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 είχε δοθεί δανεικός στον Ασπρόπυργο, όπου έπαιξε σε τρία ματς της τότε Football League. Με την χρηματιστηριακή αξία του παίχτη να είναι στις 75.000 ευρώ.

Δείτε την ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Νίκας Δημήτρης: Τερματοφύλακας από Ολυμπιακό Πειραιώς», ακολούθως ανέφερε επακριβώς τα ακόλουθα στο επίσημο site του Ερασιτέχνη: «Ένα... θηρίο κάτω από τα δοκάρια μας 

Ο Δημήτρης  Νίκας, ένα πανύψηλο παιδί (196 εκατοστά), με τεράστιες δυνατότητες, θα είναι ο φύλακας Άγγελος της εστίας μας. 

Μετά από μια πολύχρονη και σωστή εκπαίδευση στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, στον οποίον υπήρξε και Επαγγελματίας, ο Δημήτρης αποφάσισε να πάρει τις ευκαιρίες του με την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα και να κάνει το άλμα που ονειρεύεται.

Στην Β' ομάδα του Ολυμπιακού όπου αγωνιζόταν πέρυσι, δεν ήταν εύκολο να πάρει τις ευκαιρίες που έψαχνε και η ομάδα μας θα είναι το εφαλτήριο και η απαρχή για μια μεγάλη καριέρα.

Γεννημένος τον Αύγουστο του 1999, στα 24 του, ο Νίκας έχει όλα τα εχέγγυα που η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έψαχνε.

Ο Απόλλωνας, καλωσορίζει τον Δημήτρη στις τάξεις του και μαζί με όλους τους άλλους συμπαίκτες του θα αποτελέσει τον κορμό για ένα νέο ξεκίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου