Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Επιμένουν οι Γάλλοι για τον Μαντί Καμαρά!

Στη μεταγραφική λίστα της Λιόν παραμένει το όνομα του Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, σε σημερινό του δημοσίευμα το «Footmercato» επαναφέρει το ενδιαφέρον της Λιόν για τον μέσο του Ολυμπιακού. Μιας και ο 26χρονος χαφ είναι στην ατζέντα των «λιονέ». Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο, η γαλλική ομάδα θέλει τον Γκουίντο Ροντρίγκες της Μπέτις. Ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να κάνει τη μεταγραφή του μέσου της ομάδας της Σεβίλλης. Καθώς οι απαιτήσεις των Ανδαλουσιάνων είναι πολύ υψηλές για τις δυνατότητες της Λιόν.

Το plan b για την Λιόν είναι ο Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και θα μπορούσαν να τον αγοράσουν από τον Ολυμπιακό με ένα πόσο γύρω στα 8-10 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίχτη αν ικανοποιηθούν οικονομικά, μιας και ο διεθνής μέσος από την Γουινέα έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα και το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό λήγει του χρόνου του καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου