Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Μαρτίνεθ: «Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά»

 

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και επικράτησε της Τσουκαρίτσκι με 3-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε δηλώσεις του, στην Cosmote TV τόνισε ότι η ομάδα του έχει κάνει την μισή δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε καλύτερη ακρίβεια στις πάσες κάτι που μας έλειπε από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, τρία γκολ, ακύρωσαν δύο, βελτιωμένη η ομάδα σε πολλά σημεία. Μας έλειψαν λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο. Μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου για την εμφάνιση».

Πόσο κοντά είναι η ομάδα στο α’ μέρος με αυτό που θέλει: «Είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν είναι εύκολο σε όλο το παιχνίδι να είμαστε έτσι. Βγήκε με όρεξη ομάδα στο ματς, μας ακύρωσαν γκολ και οι παίκτες ήθελαν να ξαναβρούν το γκολ. Η ομάδα ήθελε να είναι ακριβείς και καταιγιστική. Μας έλλειπαν οι λεπτομέρειες που παίζουν σημαντικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος αλλά αυτές μας στέρησαν μία μεγαλύτερη νίκη».

Πόσο κοντά είναι σε ομίλους: «Στην πραγματικότητα έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Μένει ένας ακόμα αγώνας που δεν θα είναι εύκολος. Είδαμε ότι ήμασταν ανώτεροι αλλά μας δυσκόλεψαν σε κάποια σημεία και μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ και το κατάφεραν. Στη Σερβία θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ένα πέναλτι, ένα γκολ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το γρήγορο γκολ: «Είναι συνέπεια της δουλειάς είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Είναι στοιχεία του παιχνιδιού μας. Αυτό θέλουμε να έχει διάρκεια μέσα στα παιχνίδια και είμαστε ευχαριστημένοι που το έχουμε καταφέρει έως τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου