Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Θρύλος μαγεία! Μπαλάρα με τεσσάρα! Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0 (πρωτάθλημα)

Απλά μαγευτικός ο Θρύλος! Οι ερυθρόλευκοι σκόρπισαν τον Ατρόμητο, παίζοντας μπαλάρα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, τα οποία θα μπορούσαν να ήταν πολύ περισσότερα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Ατρόμητου και πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και την τέταρτη την φετινή σεζόν μετά από με Γκενκ, Πανσερραϊκό και Τσουκαρίτσκι. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τέσσερα γκολ με σκόρερ τους Μασούρα από δύο, Καμαρά και Κίνι και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Οι Καμαρά, Εσε και Σκάρπα ήταν στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Μασούρα και Φορτούνη στα δύο άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 5' είχε την πρώτη ευκαιρία, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ελ Κααμπί έκανε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 13' ο Ατρόμητος είχε μία καλή στιγμή, όταν η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Ντόι και στρώθηκε στον Ορμπάιγ, αυτός σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 16' ο Ροντινέι δοκίμασε το πόδι του, αλλά η προσπάθειά του δεν είχε δύναμη και ο Τσιντώντας μπλόκαρε εύκολα. Στο 30' ο Σκάρπα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι, πλάγια δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 32' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Σέντρα του Ελ Κααμπί και γύρισμα του Μασούρα προς τα έξω, ο Κίνι κάνει το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να καταλήγει άουτ. Στο 37' ο Ροντινέι, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Βραζιλιάνος σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 45' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρόμητου, η μπάλα φτάνει στον Καμαρά ο οποίος με σουτ και αφού ευνοείται και από κόντρα, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 49' πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Γιώργος Μασούρας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα όταν έβγαλε πάσα στον Ελ Κααμπί, αυτός δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ, όμως ο Μασούρας πήρε και πάλι μπάλα και την έστειλε στα δίκτυα του Τσιντώτα. Στο 61' σουτ του Καμαρά, η μπάλα κατέληξε άουτ.  Στο 63' σουτ του Μπιέλ, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται. Στο 76' ο Ελ Αραμπί βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν μπόρεσε να σουτάρει, η μπάλα έφτασε στον Καρβάλιο ο οποίος το πλασέ που επιχείρησε έφυγε ψηλά. Στο 78' ο Ολυμπιακός πέτυχε και τέταρτο γκολ.  Ο Αλεξανδρόπουλος σούταρε από μακριά, ο Τσιντώτας απέκρουσε, αλλά ο Κίνι πήρε το… ριμπάουντ και με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου. Στο 91' ο Μπιέλ σούταρε, μετά από πάσα του Μπρίνιτς, αλλά ο Τσιντώτας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 94' ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Τσίντωτα με δεύτερη κίτρινη.

Τελικό σκορ 4-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Τσουκαρίτσκι στην Σερβία την ερχόμενη Πέμπτη.

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Κίνι, Έσε, Καμαρά (76' Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (57' Μπιέλ), Σκάρπα (84' Μπρίνιτς), Φορτούνης (57' Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (76' Ελ Αραμπί).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης (57' Αθανασίου), Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Έντερ, Γιουμπιτάνα (57' Ντιρκς), Φριντζόνσον, Ρομπάιγ (73' Τριμάτης),  Βέργος (66' Ατζιέλσκι).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -7

Ροντινέι -8

Ντόη -7

Ρέτσος -7

Κίνι -7

Έσε -7

Καμαρά -8

Μασούρας -9

Σκάρπα -7

Φορτούνης -7

Ελ Κααμπί -7


Καρβάλιο -7

Μπιέλ -7

Αλεξανδρόπουλος -7

Ελ Αραμπί -7

Μπρίνιτς -


Προπονητής:

Ντιέγκο Μαρτίνεθ -8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου