Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

«Σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ» ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, Λούκας Μπογέ, σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, τις διαπραγματεύσεις τις έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Αντόνιο Κορδόν.

Σύμφωνα με τον Γκρόβα, η Έλτσε είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Λούκας Μπογιέ, ειδικά μετά τον περυσινό υποβιβασμό στην LaLiga2. Από την άλλη και ο Μπογιέ θα ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αγωνίζεται και σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Σημαντικός παράγοντας είναι ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2024 και έτσι η Έλτσε θα κινδυνεύσει να τον χάσει, δίχως να πάρει κάποιο χρηματικό πόσο, καθώς ο Μπογέ θα μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει σε όποια ομάδα το επιθυμεί.

Ο Μπογέ είναι γνωστός στην χώρα μας από το πέρασμα του από την ΑΕΚ, την σεζόν 2018-2019 όπου σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είχε 6 γκολ και βγάζοντας και 2 ασίστ. Ενώ εκτός από την Έλτσε και την ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί σε Τορίνο, Ρίβερ Πλέιτ, Νιούελς Ολ Μπόις,  Ρέντινγκ και Θέλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου