Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

«Δυνατά για Σολμπάκεν ο Ολυμπιακός»

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει και στην τελική ευθεία σχετικά με την ενίσχυση τους και τις κινήσεις που θα ολοκληρώσουν το «παζλ» των μεταγραφών. Μια από αυτές είναι και η απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ, με τα ονόματα που ακούγονται να είναι πολλά τις τελευταίες μέρες.

Ένα εξ' αυτών είναι ο Νορβηγός διεθνής εξτρέμ Όλα Σολμπάκεν, ο οποίος αγωνίζεται στην Ρόμα. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή»,ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις επαφές για την απόκτηση του 24χρονου άσου της ιταλικής ομάδας, είτε με αγορά, είτε με τη μορφή του δανεισμού.

Η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη, καθώς για τον Σολμπάκεν υπάρχουν προτάσεις από διάφορες ομάδες, τόσο από Γαλλία, όσο και από Ιταλία.

Ο Σολμπάκεν έχει συμβόλαιο ως το 2027 με την Ρόμα, ενώ ως το 2022 αγωνίζονταν με την Μπόντο Γκλιμτ, με την οποία σε 91 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 20 γκολ και 24 ασίστ. Ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Ranheim. Με τη Ρόμα έχει αγωνιστεί σε συνολικά 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 1 γκολ και βγάζοντας και 2 ασίστ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου