Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο!

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού βρίσκεται πλέον ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, κατά το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται. 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 17χρονη, ο Σεμέδο μαζί με τον 40χρονο την μέθυσαν και την οδήγησαν στο σπίτι του, στην Γλυφάδα όπου και την βίασαν ομαδικώς. 

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε εδώ και λίγη ώρα και για τον Νιγηριανό, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο:

«Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου