Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Πήρε την πρόκριση, αλλά θέλει δουλειά ακόμη η ομάδα! Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός 2-2 (Europa League)

Οι ερυθρόλευκοι πήραν και τυπικά την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα και σε συνδυασμό με του 3-0 στο ''Γ. Καραϊσκάκης'', πήρε την πρόκριση.

Οι παίχτες του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να πήραν μεν την πρόκριση, αλλά δεν έδειξαν καλή εικόνα στο σημερινό αγώνα και παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι τους έπαιζαν με 10 παίχτες από το 26'. Η ομάδα έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμη και ενίσχυση στην άμυνα.

Στα θετικά το γεγονός ότι σκόραρε ο Ονιεκούρου στο δεύτερο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη και πρώτο του, που ξεκινάει ως βασικός. 

Τα γκολ από πλευράς ερυθρόλευκων πέτυχαν οι Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου, ενώ από τους Σλοβάκους σκόραραν οι Εντί και Γκριν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με δίδυμο στην άμυνα τους Παπασταθόπουλο και Σισέ, με Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Μαντί Καμαρά, πίσω από τον Ελ Αραμπί ο Αγκιμπού Καμαρά και στα άκρα οι Ονιεκούρου και Βαλμπουενά.

Στο 6' πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, αλλά το σουτ του Καμαρά κατέληξε κόρνερ. Στο 14' δοκάρι για την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Εντί βγήκε στην κόντρα παίρνοντας την μάχη με το σώμα του απέναντι στον Σισέ, ο οποίος όμως εξακολουθούσε να τον πιέζει, ο επιθετικός των γηπεδούχων έφτασε απέναντι στον Βατσλίκ, με το πλασέ που επιχείρησε πέφτοντας να βρίσκει στο εξωτερικό μέρος του αριστερού δοκαριού του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Στο 33' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Ελ Αραμπί. Ο Βαλμπουενά έσκαψε για τον Ελ Αραμπί και αυτός με δυνατή γυριστή κεφαλιά κέρδισε τον γκολκίπερ της Σλόβαν. Στο 35' σουτ του Τσάβριτς, έφυγε άουτ. Στο 41' οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση. Η Σλόβαν ισοφάρισε όταν ο Ζμραλ έβγαλε παράλληλη σέντρα, με τον Εντί να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και ανενόχλητος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βατσλίκ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με 1-1.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54' πέτυχε και δεύτερο γκολ με το νέο απόκτημα της ομάδας τον Ονιεκούρου. Ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ, με τον Νιγηριανό να αιφνιδιάζει και με δυνατό πλάγιο σουτ να βάζει και πάλι τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ. Στο 56' μεγάλη ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Ο Βαλμπουενά σκάβει και πάλι για τον Ελ Αραμπί, αυτός κοντρολάρει και πλασάρει, όμως ο Κοβάν διώχνει σε κόρνερ. Στο 62'η Σλόβαν έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ ο Μποζίκοφ πήρε την πρώτη μπαλιά και ο Γκριν ανενόχλητος με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 75' σουτ του Βρουσάι έφυγε άουτ.

Τελικό σκορ 2-2 και αύριο οι ερυθρόλευκοι θα μάθουν τους αντιπάλους τους για τους ομίλους του Europa League.

Κίτρινες: Βάις – Μαντί Καμαρά, Βρουσάι

Κόκκινη: Ντε Μάρκο

Σλόβαν (Βλάντιμιρ Βάις): Κοβάν, Ντε Μάρκο, Μπόζικοφ, Κασιά, Πάουσεκ (85′ Κριζάν), Κάνκαβα, Γκριν (85′ Χρνκαρ), Ζμραλ, Βάις, Τσάβριτς (67′ Ντε Καμπς), Εντί.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (72′ Κούντε), Μ. Καμαρά (36' Μπουχαλάκης λ.τρ.), Βαλμπουενά (60′ Λόπες), Ονιεκούρου (72′ Βρουσάι), Α. Καμαρά, Ελ Αραμπί (72′ Χασάν)

Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -6

Λαλά -4

Παπασταθόπουλος -6

Σισέ -6

Ρέαμπτσιουκ -6

Εμβιλά -6

Μαντί Καμαρά -6

Βαλμπουενά -8

Ονιεκούρου -8

Αγκιμπού Καμαρά -7

Ελ Αραμπί -8


Μπουχαλάκης -7

Λόπες -6

Χασάν -5

Βρουσάι -6

Κουντέ -5


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου