Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Έκλεισε τον Καρμπόβνικ ο Ολυμπιακός! Έρχεται αύριο για τις υπογραφές!

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν ο Μίχαλ Καρμπόβνικ! Ο 20χρονος πλάγιος μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και στα αριστερό σύμφώνησε σε όλα με τους ερυθρόλευκους και αναμένεται να έρθει την Παρασκευή στην Ελλάδα για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. 

Ο Καρμπόνβικ ανήκει στην Μπράιτον, αλλά εκεί δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε κάθως έχει αγωνιστεί μόλις σε 2 παιχνίδια με την αγγλική ομάδα. Πάντως τα καλά του παιχνίδια ο νεαρός άσος τα έκανε με την Λέγκια Βαρσοβίας, καθώς με τους Πολωνούς ο Καρμπόνβικ είχε 47 συμμετοχές με 8 ασίστ. Ο Πολωνός αμυντικός παράλληλα είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. 

Ο Καρμπόνβικ είχε πάρει μεταγραφή για την Μπράιτον πέρσι τον Οκτώβριο, με την αγγλική ομάδα να δίνει στην Λέγκια Βαρσοβίας 5.500.000 ευρώ για την απόκτηση του.

Σε ότι αφορά το καθεστώς της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο παίχτης θα έρθει ως δανεικός για ένα χρόνο στους ερυθρόλευκους, με την οψιόν αγοράς του να είναι κόντα στα 7.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου