Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!


Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-0 και είναι με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Europa League. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.



«Πραγματικά είχαμε ανάγκη τη νίκη, να δείξουμε ότι έχουμε την ικανότητα να ξεπερνάμε τα άσχημα αποτελέσματα. Μετά από μία αρνητική βραδιά καταφέραμε να αντιδράσουμε και δείξαμε ότι ανοίγει μία νέα σελίδα.

Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα γιατί πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι μέσα από αρνητικές στιγμές εσωτερικά στην ομάδα μπορούμε να τα ξεπερνάμε και να δείχνουμε ότι έχουμε τον χαρακτήρα.

Αυτό είναι το πνεύμα που θα έχει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν, δείξαμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, δείξαμε ότι η ομάδα είναι εδώ και αυτή είναι η ομάδα που θα βλέπουμε φέτος και συνεχώς θα βελτιώνεται».

Μαντί Καμαρά.

«Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει έτσι με αυτό τον τρόπο να παίζει έτσι και στην συνέχεια σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει με την μπάλα κάτω έχει την κατοχή και έβγαλε την αντίδραση που ζήτησε ο προπονητής σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Θα είμαι πάντα εδώ για την ομάδα και θα βοηθήσω όπου χρειαστεί είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση και θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Στον Καμαρά (σ.σ. Αγκιμπού) λέω ότι πρέπει να προσπαθεί πάντα να δουλεύει σκληρά για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, ενώ τα ίδια λέω και στα μικρότερα αδέλφια μου να δουλεύουν πολύ και να προσπαθήσουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους».

Τόμας Βατσλίκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίσαμε τη σελίδα μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα και που πήραμε ένα καλό σκορ για την ρεβάνς.

Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθησή μας ειδικά μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, βοήθησε σήμερα το γεγονός ότι παίξαμε καλά και πήραμε προβάδισμα. Θα ξεκουραστούμε και από αύριο θα αρχίσουμε την προετοιμασία για την ρεβάνς».

Για τον εαυτό του: «Από φυσική κατάσταση είμαι 100% έτοιμος, νομίζω ότι ακόμα έχω περιθώρια βελτίωσης, ελπίζω πως ο προπονητής θα με αφήσει να παίξω την ερχόμενη εβδομάδα».

Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

 «Η εικόνα του αγώνα ήταν πολύ καλή, βγάλαμε αντίδραση όπως ήθελε ο προπονητής. Ήμασταν καλύτεροι, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά ήταν πολύ σπουδαία και σημαντική η αντίδραση».

Για το αν εξασφαλίστηκε η πρόκριση: «Έχουμε προβάδισμα, αλλά υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να κερδίσουμε και εκεί».

Για τον Βάτσλικ και το γεγονός ότι η άμυνα δέχτηκε πρώτη τελική στο τέλος: «Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, είμαστε καλή ομάδα, δεμένη, έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις μαζί και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα βρούμε ρυθμό. Συγχαρητήρια στους νέους παίκτες που μπήκαν σήμερα, ο Βατσλίκ πήγε πολύ καλά, έχουμε 4 τερματοφύλακες και τους χρειαζόμαστε όλους».

Για την αποθέωση του Βαλμπουενά από τον κόσμο μετά το χαμένο πέναλτι με Λουντογκόρετς: «Πολύ σημαντικό που έχουμε τον κόσμο μαζί μας και τον ευχαριστούμε. Τον θέλουμε, αυτό δείχνει ότι είμαστε μία οικογένεια και έχουμε μία ομάδα που θα πάει να κατακτήσει οποιονδήποτε στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου