Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Η συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του, με 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο ''Γ. Καραϊσκάκης'', είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση του, στους ομίλους του Europa League. Αύριο είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στην Σλοβακία. 

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει να νικήσει στην Σλοβακία και ότι δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Ενώ έγινε αναφορά και στους Χασάν, Σισέ και Μασούρα με τον τελευταίο να μην είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα. Τους παίχτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Ο Χασάν και ο Σισέ είναι έτοιμοι. Έχουν αποκατασταθεί. Είμαστε κατά 95% πλήρεις. Ο Μασούρας δεν έχει καταφέρει να επανέλθει και δεν θα πάρει μέρος στο παιχνίδι. Όλοι οι νέοι παίκτες έχουν δουλέψει καλά και είμαι ευχαριστημένος με την ανταπόκρισή τους, στις προπονήσεις. Δεν θα σας πω ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι, αλλά τόσο ο Ονιεκουρού, όσο και ο Λόπες είναι διαθέσιμοι, για το παιχνίδι. Το αν θα τους χρησιμοποιήσουμε, θα εξαρτηθεί από το πως θα κατέβουμε στο παιχνίδι.

Μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν, ειδικά αν το συγκρίνουμε με το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς. Είδαμε μεγάλη βελτίωση της ομάδας συνολικά και της φυσικής κατάστασης. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά και αυτό είναι ένα καλό δείγμα του πόσο καλά προετοιμασμένη είναι η ομάδα, για την έναρξη της σεζόν.

Ήρθε εκ νέου αναβολή στο πρωτάθλημα και αυτό σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, θα πορευτούμε έτσι. Αλλά δεν γίνεται και να μην τονίσουμε ότι δεν είναι ευχάριστο. Υπάρχουν εκατομμύρια φίλαθλοι, οι οποίοι λατρεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει όλοι όσοι διαπραγματεύονται με τα κανάλια, να πράξουν ώστε αυτά να μη συμβαίνουν. Γιατί βλάπτουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει να επιδείξει πολλές περγαμηνές, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και δεν του αξίζει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως η Σλόβαν θα διεκδικήσει την πρόκριση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει αφού έχει παιχτεί μόνο το ένα σκέλος. Θα παίξουμε για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Δεν πάμε για να υπερασπιστούμε ένα 3-0, τίποτα δεν έχει τελειώσει για εμάς. Και ο προπονητής της Σλόβαν το ίδιο θα έλεγε. Υπάρχουν ακόμη 90 λεπτά και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο, έχουμε πίστη στον εαυτό μας και αυτοπεποίθηση και θα πάμε για να κερδίσουμε. Είμαστε σε επαγρύπνηση γιατί η Σλόβαν πριν από δύο χρόνια απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν έχει επαναπαυτεί και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Έχουμε μπροστά μας μόνο 4-5 μέρες ακόμη, για να τελειώσουμε τις μεταγραφές, αλλά και για να ρυθμίσουμε τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ μας, αφού υπάρχουν πολλοί παίκτες. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ να συζητήσουμε για το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι δουλεύουν για τις μεταγραφές.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Σλόβαν, θα προσαρμοστούμε. Για εμάς το παιχνίδι είναι 0-0. Έτσι πηγαίνουμε σε αυτό».

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση. Έχει ολοκληρωθεί μόνο το 50% της δουλειάς μας. Τα πήγαμε καλά, αλλά έχουμε ακόμη το 50% της δουλειάς μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε καλοί και σοβαροί, για να τελειώσουμε τη δουλειά, όπως πρέπει.

Νομίζω πως όλοι οι νέοι παίκτες ήρθαν εδώ για να αυξήσουν την ποιότητα της ομάδας μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Νομίζω ότι δεν είναι κάτι ευχάριστο, κάτι θετικό, που δεν άρχισε το πρωτάθλημα. Σίγουρα θα θέλαμε να έχει αρχίσει το πρωτάθλημα. Αλλά δεν μπορούμε το ελέγξουμε αυτό. Εμείς κοιτάζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και όλα όσα δεν μπορούμε να ελέγξουμε, τα αφήνουμε εκτός προπονητικού κέντρου.

Δεν με επηρεάζει και δεν σκέφτομαι ούτε τον ανταγωνισμό στη θέση μου, αν έρθει νέος παίκτης, ούτε και το γεγονός ότι είμαι αυτή τη στιγμή ο μόνος αριστερός μπακ. Κοιτάζω συνεχώς να δουλεύω. Καλά και σκληρά, για να βοηθάω την ομάδα μου.

Όλες οι ομάδες που παίζουν στα προκριματικά της UEFA είναι δυνατές και η κάθε μία από αυτές προσπαθεί, μέσα στο γήπεδό της, να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να προκρίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου