Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα! Πιθανή σέντρα στις 11-12/9!


Τα τραγελαφικά συνεχίζονται στο πρωτάθλημα της Super League! Σε ένα ακόμη Δ.Σ της Super League δεν είχαμε προκήρυξη του πρωταθλήματος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε νέα διακοπή.

Πλέον το πρωτάθλημα είναι πιθανόν -αν και εφόσον λυθεί το θέμα με τα τηλεοπτικά- να ξεκινήσει στις 11-12/9, μετά και τους αγώνες των εθνικών ομάδων!

Ο λόγος της μη προκήρυξης του πρωταθλήματος είναι για τα τηλεοπτικά. Και ενώ φαίνονταν ότι υπήρχε φως στον ορίζοντα με την συμφωνία των 5 ''άστεγων'' ομάδων (Βόλος, Παναιτωλικός, Απόλλωνας Σμύρνης, Ιωνικός, Λαμίας) με την Cosmote, τελικά υπήρξε διαfωνία με την χρονική διάρκεια.

Η Cosmote προσέφερε 1+1 συμβόλαιο στις 5 ομάδες, ενώ αυτές ζητούσαν κλειστό διετές. 

Επιπλέον παραμένει ανοιχτό το θέμα για κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24. Και όσο παραμένουν άλυτα αυτά τα θέματα, ποδόσφαιρο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου