Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ξεγυμνώθηκε και πάλι η προπαγάνδα!


Η προπαγάνδα των "εξυγιαντών" είχε αναλάβει δράση για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο. Για άλλη μια φορά όμως ξεφτιλίστηκαν τα φερέφωνα.
Πιο συγκεκριμένα τα φερέφωνα λύσσαξαν για τον αγώνα του Ολυμπιακού-Αστέρας Τρίπολης όπου ο διαιτητής Κουμπαράκης δεν έδωσε το πέναλτι που ζήτησαν οι Αρκάδες καθότι στο ξεκίνημα της φάσης ο Μπαράλες όπως και άλλοι δύο παίχτες του Αστέρα Τρίπολης είναι οφσάιντ.
Σήμερα και πιο συγκεκριμένα στο αγώνα Άγιαξ-ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο  αναμέτρησης οι Ολλανδοί σκόραραν με τον Χούντελαρ, ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιρ ακύρωσε το τέρμα έπειτα από χρήση VAR.
Ο Ταλιαφίκο οποίος γίνεται αποδέκτης της μπάλας έπειτα από εκτέλεση φάουλ δεν είναι εκτεθειμένος. Ωστόσο, ο Γερμανός είδε στο VAR ότι ο Φέλτμαν του Άγιαξ είναι οφσάιντ, έστω και οριακά και επηρεάζει την φάση.
Επομένως, μπορεί να μην έφτασε σε εκείνον η μπάλα, ωστόσο, επηρεάζει τη φάση και ακυρώνεται το γκολ. Γιατί πολύ απλά το οφσάιντ προηγείται του γκολ του Χούντελαρ, ή του  πέναλτι που ζήτησαν οι Ολλανδοί και έτσι ακυρώθηκε το γκολ.
Προπαγανδιστές μήπως δεν γνωρίζουν και στο Τσάμπιονς λιγκ τους κανονισμούς;

Δείτε την φάση:
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:19


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου