Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Η συνέντευξη τύπου για τον επαναληπτικό με την Κρασνοντάρ!


Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον επαναληπτικό με την Κρασνοντάρ. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν στον πρώτο αγώνα με 4-0 της ρωσικής ομάδας και είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή και ότι ακόμα δεν έχει κριθεί. Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Πέδρο Μαρτίνς.




Αν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που έχει κερδίσει το πρώτο ματς σε έναν προκριματικό γύρο με 4-0 και να πρέπει η ομάδα του να κάνει ένα καλό δεύτερο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση:
«Δεν έχει να κάνει με τους προπονητές. Δεν έχει να κάνει με το έχει συμβεί στο παρελθόν. Αυτός είναι ένας αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κράσνονταρ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας δίνει πλεονέκτημα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.
Ο κόσμος θα υποστηρίζει τους αντιπάλους μας και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα και πρέπει να ξεκινήσουμε το ματς, έχοντας ξεχάσει τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε σαν να ήρθε το πρώτο παιχνίδι 0-0».
Για αν υπάρχει περίπτωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν επαναπαυτεί μετά το 4-0 και για το γεγονός ότι οι Ρώσοι πιστεύουν στην ανατροπή:
«Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να γράψει ιστορία.
Δεν θα ρισκάρουμε να χάσουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Ολοι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα. Θα κάνουμε ένα προσεκτικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί. Όλοι οι παίκτες ξέρουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και τι αντιπροσωπεύουν. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί».
Αν περίμενε πως το σκορ θα ήταν τόσο μεγάλο στο πρώτο παιχνίδι:
«Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η κατάσταση ήταν ισορροπημένη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είχαμε υπομονή και διαχειριστήκαμε έξυπνα το παιχνίδι. Εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας. Όμως, όπως προ είπα, στο μεγαλύτερο μέρος ο αγώνας ήταν ισορροπημένος».
Ρούμπεν Σεμέδο.

Για το αν περίμενε να πάει τόσο καλά ο Ολυμπιακός στα προκριματικά και το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει δεχθεί γκολ:
«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να ξέρει που μπορεί να φτάσει. Είμαι ευγνώμων για όσα ζω στον Ολυμπιακό. Έχω δουλέψει πάρα πολύ και είναι πανέτοιμος να αποδώσω αυτό που πρέπει. Δεν έχει λογική να μιλάμε για τον Σεμέδο, τον Ποντένσε και τους άλλους παίκτες, αλλά για τον Ολυμπιακό και τον στόχο που έχει μπροστά του».
Για το παιχνίδι με την Κράσνονταρ και την επικινδυνότητα του:
«Πιστεύω ότι σε αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Όταν κερδίζαμε την Μπασακσεχίρ δεν σκεφτόμασταν ποια ομάδα θα αντιμετωπίζαμε στον επόμενο γύρο. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε».
Για το δίδυμο με τον Μεριά:
«Είναι θετικό ότι η ομάδα δεν δέχεται γκολ. Σε γεμίζει χαρά και σου δίνει όρεξη να παίζεις και να κερδίζεις. Όσον αφορά στον Μεριά, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε. Όλοι είμαστε στη διάθεση του προπονητή μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου