Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!


Ο Ολυμπιακός κέρδισε για δεύτερη φορά την Κρασνοντάρ και προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.





Για τα συναισθήματά του από την πρόκριση του Ολυμπιακού:
«Το γεγονός ότι είμαστε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικό για την εικόνα του συλλόγου και την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι σημαντικό γιατί ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Αφιερώνω αυτή την πρόκριση στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το staff και φυσικά τους φιλάθλους. Τίποτα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τον πρόεδρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση αυτή όχι μόνο γιατί βοηθάει το όνομα της ομάδας μας, αλλά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος όχι γιατί είναι σημαντικό για την καριέρα μου, αλλά γιατί είχα όλες τις προϋποθέσεις και δούλεψα και πρόσφερα σε αυτή την ομάδα.
Είναι χαρά μου να βλέπω τους παίκτες να δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο και να κάνουν πράξη αυτά που ήθελα. Είναι σημαντικό μετά από έξι παιχνίδια οι παίκτες να αποδίδουν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό σε γεμίζει χαρά. Τα δύο τελευταία ματς ήταν πολύ δύσκολα απέναντι σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο στη Ρωσία. Ο λόγος που φάνηκαν εύκολα τα παιχνίδια ήταν η δική μας απόδοση».
Για το τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό και εμφανίζεται πολύ πιο ώριμος:
«Με όλα έχει να κάνει. Έχει να κάνει με την ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών μας και τη δουλειά που γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι ήρθαμε να υπερασπιστούμε το 4-0. Δεν ήρθαμε να παίξουμε αμυντικά, αλλά να παίξουμε επιθετικά και να κερδίσουμε. Τα τελευταία παιχνίδια και οι επιτυχίες μας έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση. Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτήκαμε ότι το 4-0 μας έχει δώσει την πρόκριση και ότι θα παίζαμε αμυντικά για να περάσουμε με αυτό. Ήρθαμε για να νικήσουμε και να δώσουμε βαθμούς στην Ελλάδα».

Γιώργος Μασούρας.


«Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια. Πήραμε πολύ καλό βαθμό στη διαχείριση των δύο παιχνιδιών κι εκεί κρίθηκαν τα προκριματικά. Μετριάσαμε το δυνατό σημείο των αντεπιθέσεων που έχουν. Με μερικά αβίαστα λάθη τους δώσαμε το δικαίωμα να το πιστέψουν, αλλά ήμασταν σοβαροί και περάσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο.
Βγήκε η πίεση που είχαμε από την προετοιμασία. Στόχος μας είναι η ευρωπαϊκή συνέχεια, είναι δύσκολες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε και καθαρίσαμε τα παιχνίδια με υποδειγματικό τρόπο. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα στο ματς και, όταν μπορέσαμε να σκοτώσουμε τον αντίπαλο, το κάναμε. Στόχος είναι, φυσικά, το πρωτάθλημα και στο Champions League θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Όσον αφορά στην κλήρωση, στο σημείο που βρισκόμαστε κάθε γήπεδο είναι ευπρόσδεκτο. Θα παλέψουμε με κάθε αντίπαλο, όπως αξίζει στην φανέλα που φοράμε».

Ματιέ Βαλμπουενά.

«Από παιδάκι είχα πάθος με το ποδόσφαιρο, είμαι ευχαριστημένος μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο τρόπος που παίζω, δεν μπορώ να παίξω αλλιώς, είμαι πάντα παθιασμένος».
Για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό:
«Ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό για να ζήσω ωραία πράγματα και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γυρίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε αυτό τον στόχο πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την επιτυχία».
Για τον στόχο στους ομίλους:
«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει η κλήρωση. Πρόκειται για μεγάλες ομάδες, έχουμε αποδείξει πως είμαστε μεγάλη ομάδα, καταφέραμε να φτάσουμε εδώ με συνεχόμενες νίκες κόντρα σε δύσκολες ομάδες. Έχουμε πολύ καλό προπονητή και καλή ομάδα, είμαστε αισιόδοξοι πως θα κάνουμε καλά παιχνίδια και θα κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας».
Για το αν θα ήθελε κάποια γαλλική ομάδα για αντίπαλο:
«Σίγουρα υπάρχουν πολύ μεγάλοι αντίπαλοι που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή, να δούμε τι θα φέρει η κλήρωση κι αν φέρει κάποια γαλλική ομάδα, θα πάω εκεί με χαρά».

Γιουσέφ Αλ Αραμπί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, σήμερα πήραμε μια δίκαιη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά αντιδράσαμε αμέσως κι αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε αυτό που αξίζαμε. Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή. Στο ζέσταμα ήταν αμφίβολη η παρουσία του Γκερέρο, οπότε ετοιμάστηκα. Σημασία δεν έχει αυτό, όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα να προσφέρουμε. Αυτό έκανα κι εγώ.
Δεν έχω πρόβλημα με το χτύπημα που δέχθηκε. Αντικαταστάθηκα διότι είχε πρόβλημα κόπωσης, δεν έχω θέμα τραυματισμού. Σημασία έχει μόνο ότι προκριθήκαμε. Δεν έχω προτίμηση για τους αντιπάλους στους ομίλους, μπορεί να παίξουμε με μια αγγλική ομάδα, μια ισπανική, δεν ξέρω. Πάντως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου