Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Γελάει η Ευρώπη εκτός Γιουρόπα λιγκ ο μπαοκ!


Τελικά οι ψευτοπρωταθλήτες Ελλάδος το κατάφεραν και αυτό. Να μείνουν εκτός συνέχειας και από το Γιουρόπα λιγκ. Πριν λίγες ημέρες είχαν αποκλειστεί από τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ και σήμερα αποκλείστηκαν και από το μεγαθήριο...την Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Και αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ είναι  κάτι το ...μοναδικό καθώς έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια ομάδα που μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων από μήνα Αύγουστο.
Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ κέρδισε μεν 3-2 την σλοβακική ομάδα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό έτσι ώστε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς στον πρώτο αγώνα είχε χάσει με 1-0.
Τουτέστιν μέσα σε τρία ο μπαοκ αποκλείστηκε την μια χρονιά από την Έστερσουντ, την άλλη στους ομίλους από Βίντι και Μπάτε Μπορίσοφ και φέτος από την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Και εις ανώτερα...
Βέβαια στο καναπέ από πολύ νωρίς θα είναι και ο έτερος δικέφαλος η ΑΕΚ  η οποία και αποκλείστηκε από την Τραμπζονσπόρ. Οι κιτρινόμαυροι μπορεί να πέτυχαν μια μεγάλη νίκη με 0-2 μέσα στην Τουρκία, αλλά η ήττα στο ΟΑΚΑ με 1-3 ήταν καθοριστική για την συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της.
Επομένως για ακόμη χρόνια ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη είναι ο Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου