Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Σταραμόπουλος: «Ο Μαρινάκης συζητά με Φαλκάο στο Μονακό»


Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Σταραμόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο Μονακό έτσι ώστε να παρακολουθήσει την κλήρωση του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς λιγκ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σταραμόπουλο ο Μαρινάκης είχε συνομιλία με τον Φαλκάο, βάζοντας φωτιά σε διάφορα σενάρια.

Δείτε τι ανέβασε στο  twitter  ο Σταραμόπουλος:

Ο ιδιοκτητης του Ολυμπιακου Βαγγελης Μαρινακης αυτη τη στιγμη συζητα με τον φορ της Μονακο, Ρανταμελ Φαλκαο, εδω στο Meridien Plaza του Μοντε Καρλο!

44 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο Σταραμόπουλος μίλησε λίγο αργότερα στο «ΣΠΟΡ FM», τονίζοντας ότι η συζήτηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ρανταμέλ Φαλκάο ήταν γενικής φύσεων. «Εκεί που καθόμουν και έτρωγα στα πέντε μέτρα μπροστά μου ήταν ο κ. Μαρινάκης και σε κάποια στιγμή πήγε ο Φαλκάο, σηκώθηκε ο κ. Μαρινάκης και συζήτησαν. Μίλησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και κατάλαβα ότι η κουβέντα ήταν γενική φύσεως. Αν κάτι δεν οριστικοποιηθεί οι παράγοντες δεν το λένε». Για την ιστορία πάντως η μεταγραφή του Φαλκάο χάλασε τελευταία στιγμή στην Γαλατασαράι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου