Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Στα αστέρια του Τσάμπιονς λιγκ ο Θρύλος! Κρασνοντάρ-Ολυμπιακός 1-2 (Champions League)


Επέστρεψε εκεί όπου ανήκει στα αστέρια του Τσάμπιονς λιγκ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε για δεύτερη φορά την Κρασνοντάρ, αυτήν την φορά με 1-2 και πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ. Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ένα μεγάλο ρεκόρ καθώς παρέμειναν αήττητοι για 16ο σερί ματς προκριματικών 10 στο Champions και 6 στο Europa League, έχοντας 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πλέον ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει την βαριά φανέλα στην Ευρώπη και αυτό έχει μεγάλη σημασία για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με τα προηγούμενα παιχνίδια με μοναδική αλλαγή αυτή την τελευταίας στιγμής όταν και ο Ελ Αραμπί πέρασε στην θέση του Γκερέρο που ένιωσε ενοχλήσεις την τελευταία στιγμή. 
Εν τέλει ο Ελ Αραμπί ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού.
Από εκεί και έπειτα ενοχλήσεις ένιωσε και ο Σεμέδο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, όπου και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Στο 10’, λοιπόν, η Κράσνονταρ άνοιξε το σκορ. Ο Μπουχαλάκης έκανε το λάθος, ο Βάντερσον έκανε την κούρσα, έβγαλε την ασίστ στον Ούτκιν και αυτός από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Αλλά οι ερυθρόλευκοι απάντησαν στην ακριβώς επόμενη φάση.Για την ακρίβεια, στο 11’, ο Βαλμπουενά βρήκε τον Ελ Αραμπί και αυτός με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 και κάπου εκεί η υπόθεση πρόκριση έβαλε και τυπικά τέλος. Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στο γήπεδο και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ξανά σκόραραν και πάλι με τον Ελ Αραμπί στο 47', ύστερα και πάλι από ασίστ του Βαλμπουενά. Εν συνεχεία οι ερυθρόλευκοι έχαναν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και το σκορ θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν περισσότερο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ενώ ο Σα είχε μια καλή απόκρουση στο 71’, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, διατηρώντας το υπάρχον σκορ. 
Τελικό σκορ 1-2 και πλέον οι ερυθρόλευκοι αναμένουν την κλήρωση της Πέμπτης έτσι ώστε να μάθουν τους αντιπάλους τους για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λάρισα εκτός έδρας την Κυριακή.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σεμέδο (64’ Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε (83’ Καμαρά), Μασούρας, Ελ Αραμπί (73’ Σουντανί).

Κράσνονταρ: Κρίτσιουκ, Πετρόφ (56’ Σκόπιντσεφ), Σπάγιτς, Φιόλουσον, Στότσκι, Όλσον, Βιλένα, Ούτκιν (67’ Ιγκνάτιεφ), Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ (32’ Ναμλί), Μπεργκ.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8

Ομάρ -6
Σεμέδο -8
Μεριά -8
Τσιμίκας -9
Γκιγιέρμε -7
Μπουχαλάκης -5
Μασούρας -7
Ποντένσε -8
Βαλμπουενά -10
Ελ Αραμπί -10

Σισέ -7

Σουντανί -7
Καμαρά -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου