Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Κούπες παντού!Πήραν το πρωτάθλημα και οι άντρες στο πινγκ πονγκ!

Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά!

Tην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας Ανδρών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση πανηγυρίζει ο σύλλογος μας. Το τμήμα του Θρύλου επικράτησε με 4-0 σετ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή ο οποίος καταλήγει στο Λιμάνι για 3η διαδοχική σεζόν και 4η σε πέντε χρόνια! Μια ημέρα μετά την σπουδαία κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος στις Γυναίκες, ο Θρύλος αναδεικνύεται πρωταθλητής και στους Άνδρες κατακτώντας το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και διευρύνει την κυριαρχία του και στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση!
Κυρίαρχος στο ντέρμπι που έκρινε τον τίτλο!
Από κει και πέρα στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στο Σ.Ε.Φ. με αντίπαλο τον Παναθηναϊό στο οποίο κρίθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή, ο Θρύλος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση και δεν άφησαν περιθώρια στους «πράσινους» να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Δυο νίκες πέτυχε ο Σγουρόπουλος κόντρα στο Λαγογιάννη και τον Κώστα Κωνσταντινόπουλο και από μία οι Ρηνιώτης και Άρβιντσον.
Από κει και πέρα στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στο Σ.Ε.Φ. με αντίπαλο τον Παναθηναϊό στο οποίο κρίθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή, ο Θρύλος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση και δεν άφησαν περιθώρια στους «πράσινους» να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Στο τελικό 4-0 οι πρωταθλητές έφτασαν με ευκολία με κερδίζοντας 12 σετ ενώ έχασαν μόλις ένα. Δυο νίκες πέτυχε ο Σγουρόπουλος κόντρα στο Λαγογιάννη και τον Κώστα Κωνσταντινόπουλο και από μία οι Ρηνιώτης και Άρβιντσον.

Η εξέλιξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Σγουρόπουλος -Λαγογιάννης 3-0 (11-8, 15-13, 11-2)
Ρηνιώτης-Κωνσταντινόπουλος Κ. 3-0 (11-7, 11-9, 11-8)
Άρβιντσον-Κωνσταντινόπουλος Γ. 3-1 (11-6, 10-12, 11-9, 11-7)
Σγουρόπουλος-Κωνσταντινόπουλος Κ. 3-0 (11-3, 11-2, 11-4)

Χριστοφοράκης: «Η δικαίωση ήρθε με το τέλος της χρονιάς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε τα εξής: «Η δικαίωση ήρθε με το τέλος της χρονιάς. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από όλους τους αντιπάλους. Ειδικά στους Άνδρες είχαμε μακράν την καλύτερη ομάδα, απλά στον πρώτο γύρο είχαμε μια ατυχία από ένα τελειωμένο ματς, 3-1 με τα Ταταύλα, ξαφνικά έγινε ντέρμπι και γνωρίσαμε την πρώτη ήττα μετά από δυο χρόνια. Αποδείξαμε σήμερα και χθες, ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατή ομάδα και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων και αυτό είναι το καμάρι μας! Είμαι ευτυχισμένος που κατέληξαν έτσι τα πράγματα και στο πρωτάθλημα των Γυναικών το οποίο χάσαμε τα τελευταία χρόνια από ατυχίες και όχι αγωνιστικά. Είμαστε καλύτεροι και στις Γυναίκες. Αφιερώνω τα δυο πρωταθλήματα στον πρόεδρό μας που ήταν εδώ μαζί μας και τις δυο μέρες. Μας βοήθησε αφάνταστα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και φυσικά το λαό του Ολυμπιακού που μας στηρίζει πάντα».


Πηγή: osfp.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου