Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Σκάνδαλο!Διατηρείται το -3 της ποινής του Ολυμπιακού!


Συνεχίζεται το σκάνδαλο με το -3 του Ολυμπιακού,όπως αυτό είχε επιβληθεί από Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τελικά διατήρησε την πρωτοβάθμια απόφαση και τιμώρησε τον Ολυμπιακό με -3 για όσα έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

H Επιτροπή Εφέσεων με την υπ΄αριθμ. 12/2018 απόφασή της απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ΄αρ. 45/2018 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/Super League".


Να θυμίσουμε ότι με βάση την πρωτόδικη απόφαση ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ και ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές (σ.σ. έπαιξε χωρίς κόσμο με Πανιώνιο και Ολυμπιακό) καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΥΓ. Ας ελπίσουμε πάντως να ξανά αφαιρεθούν οι βαθμοί του ΠΑΟΚ στο διαιτητικό δικαστήριο για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και επιπλέον να τιμωρηθούν ανάλογα για όσα τραγελαφικά έκανα ο Σαββίδης στον αγώνα με την ΑΕΚ.


#‎Κόκκινο_DNA
#Κάτω_τα_χέρια_από_τον_Ολυμπιακό_μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου