Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Καραπαπάς:"Ο ΚΥΠατζάκος καταδότης"


Απαντήσεις έδωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς στον γνωστό και μη εξαιρετέο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σε σχετική του ανάρτηση. Ο Καραπαπάς τόνισε ότι είναι παράσημο για τον ίδιο να τον λασπολογούν άτομα σαν τον Τριανταφυλλόπουλο.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του: 

«Ένα ακόμα παράσημο στη ζωή μου! Το σκουλήκι με Cayenne, ο ΚΥΠατζάκος καταδότης, ο εργολάβος δολοφονίας χαρακτήρων, ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, λέει ότι είμαι ΝΟΥΜΕΡΟ.
Ξαναλέω: ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΔΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ! Πόσο δίκιο είχατε όλοι...
Υγ.: Δεν είναι τυχαίο ΜΑΙΜΟΥ ότι απο όλα τα ζώα της ΖΟΥΓΚΛΑΣ σου που κιτρίνισε τον Τύπο διάλεξες τη μαιμού! Μόνο που η μαιμού είναι καθαρή!».

Ένα ακόμα παράσημο στη ζωή μου! Το σκουλήκι με Cayenne, ο ΚΥΠατζάκος καταδότης, ο εργολάβος δολοφονίας χαρακτήρων, ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, λέει ότι είμαι ΝΟΥΜΕΡΟ. Ξαναλέω: ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΔΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ! Πόσο δίκιο είχατε όλοι...
Υγ.: Δεν είναι τυχαίο ΜΑΙΜΟΥ ότι απο όλα τα ζώα της ΖΟΥΓΚΛΑΣ σου που κιτρίνισε τον Τύπο διάλεξες τη μαιμού! Μόνο που η μαιμού είναι καθαρή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου