Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Συνεχίζεται η κατάντια στον ΠΑΟ!-3 για τις οφειλές στον Βέμερ!

Άρχισε το τρέξιμο για να αποφύγουν το -3
Συνεχίζεται η κατάντια στον ΠΑΟ,καθώς του επιβλήθηκε η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών  για τις οφειλές του προς τον Γενς Βέμερ.
Βέβαια στον Παναθηναϊκό στέκονται τυχεροί μέσα στην κατάντια τους,καθώς δεν ενεργοποιείται άμεσα η ποινή,αλλά δίνεται χρονικό περιθώριο τριών ημερών στον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να βρει μια συμβιβαστική λύση με τον Γερμανό μπακ. Να θυμίσουμε ότι ποσό που οφείλει ο ΠΑΟ στον Βέμερ είναι κοντά στις 500.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναφέρει:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΥΓ. Βασιλάκη Κωνσταντίνου τελικά άλλη είναι η κατάντια.


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου