Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΘΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟ 1-1 (πρωτάθλημα)

Ο Γκαρθία έχει έρθει από...άλλο πλανήτη αφού ο Θρύλος άνοιξε το σκορ και ο παο έμεινε με 10 παίκτες γύρισε την ομάδα πίσω για να...κρατήσει το αποτέλεσμα λες και παίζαμε με την Μπαρτσελόνα... Υποτίθεται ότι ο Λεμονής έφυγε για να παίξουμε καλύτερα κ η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Σφαγή από τον διαιτητή που έδωσε μαϊμού πέναλτι στον παο για την ισοφάριση... Ο διαιτητής της αναμέτρησης Αγγελος Ευαγγέλου ανακάλυψε πέναλτι στο 85΄ υπέρ του ΠΑΟ, αδικώντας κατάφωρα τους ερυθρόλευκους και αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μία πεντακάθαρη φάση, στην οποία ναι μεν ο Ενγκελς κάνει αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ινσούα, όμως αυτό γίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ εκτός της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού. Όμως το φάουλ μετατράπηκε σε πέναλτι με την εξυγίανση να κάνει την εμφάνισή της στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και φυσικά τα γνωστά ''αντικειμενικά'' παπαγαλάκια που παριστάνουν τους δημοσιογράφους,δεν λένε κουβέντα για αυτήν την ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και πρωταθλήματος.
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση,παρόλα αυτά θα μπορούσε να είχε κλειδώσει το παιχνίδι από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε -κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο-. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 49' με τον Ένγκελς. Ενώ ο Τζούρτζεβιτς έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 85'. Όσον αφορά το πρώτο μέρος η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήταν ένα σουτ του Μιραλάς που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Δείτε το πέναλτι-φάντασμα που δίνει ο ''εξυγιαντής'' Ευαγγέλου:
Εικονίδιο


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Προτό 5
Ομάρ 2
Χατζισαφί 2
Μποτία 1
Ένχελς 0
Ρομαό 4
Ταχτσίδης 4
Οφόε 3
Μιραλλάς 4
Πάρντο 6
Καρίμ 4

Φορτούνης 4
Τζούρτζεβιτς 3
Μάριν -

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Όσκαρ Γκαρθία 0

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Βασίλειος Καμπούρης (ΕΠΣ Ευβοίας), Αντώνιος Καρατζίκας (ΕΠΣ Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Χατζισαφί, Μποτία, Ένχελς, Ομάρ, Ταχτσίδης, Ρομαό, Μιραλάς, Οφόε (56' Φορτούνης), Πάρντο (90' Μάριν), Ανσαριφάρντ (77' Τζούρτζεβιτς)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Γιόχανσον, Λουντ, Τζανδάρης, Κάτσε (65' Αυλωνίτης), Κουλιμπαλί (80' Χατζηγιοβάννης), Άλτμαν, Δώνης (65' Μουνιέ)

Γκολ: 62' Φορτούνης / 87' Μουνιέ
Κάρτες: 86' Ένχελς / 14' Λουντ, 58' Ινσούα, 76' Κουλιμπαλί

Αποβολές: / 60' Οικονόμου

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου