Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Κράτησαν το αήττητο στην κανονική περίοδο!Πανναξιακός-Ολυμπιακός 0-3 (βόλεϊ γυναικών-πρωτάθλημα)

«Μπροστά» του η νέα μεγάλη πρόκληση!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, επικράτησε με 3-0 σετ Πανναξιακού στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Volleyleague και ολοκλήρωσε με το απόλυτο των 20 νικών σε 20 αναμετρήσεις την πορεία της στο φετινό «μαραθώνιο», πριν την έναρξη της διαδικασίας των πλέι οφ.
Ο Θρύλος έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την 1η θέση της βαθμολογίας που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, έτρεξε στο διάστημα αυτό ένα ρεκόρ 60 κερδισμένων σετ και μόλις 2 χαμένων.
Πλέον ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη νέα μεγάλη πρόκληση, των διπλών ευρωπαϊκών τελικών του Challenge Cup με την κάτοχο του τίτλου Μπούρσα. Οι «ερυθρόλευκες» στρέφουν εξ' ολοκλήρου την προσοχή τους στον πρώτο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη (04/12, 18:30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί) με στόχο να αποκτήσουν το προβάδισμα στην διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τίτλου.
Από κει και πέρα η σημερινή αναμέτρηση με τον Πανναξιακό διεξήχθη στο Ρέντη, με τον Ολυμπιακό ως τυπικά φιλοξενούμενο αφού η ομάδα της Νάξου, αποδέχθηκε το αίτημα του συλλόγου μας, προκειμένου να διευκολυνθεί ενόψει της συμμετοχής της, στον τελικό του Challenge Cup.

Τα σετ: 9-25 (19’), 11-25 (21’), 12-25 (20’)


Πανναξιακός ΑΟΝ (Κώστας Παπαδόπουλος): Κουνάδη, Σέλμπι 10 (9/22 επ., 1μπλοκ), Διότη 6 (5/19 επ., 1 μπλοκ, 25%υπ.-14%αρ.), Κουλτιέρ 4 (4/20 επ., 15%υπ.-10%αρ.), Καλαντάτζε 3 (2/6επ., 1μπλοκ), Μπράουν 4 (4/6 επ.), Νούσια 2 (2/7 επ., 8%υπ.-8%αρ.), Ιακωβίδου -λ (36%υπ.-18%αρ.)

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Μπράνκο Κοβάτσεβιτς): Γιώτα 7 (3/4 επ., 4 μπλοκ), Νιεμέρ 14 (10/21 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 64%υπ.-45%αρ.), Πολ 6 (4/8 επ., 2 άσσοι, 40%υπ.-40%αρ.), Λαμπρούση 8 (2/4 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Χριστοδούλου 5 (1/3 επ., 4 άσσοι), Χίππε 11 (10/21 επ., 1 άσσος), Κονόμη -λ (60%υπ.-60%αρ.), Κοκκινάκη -λ, Παπαδοπούλου, Βλαχάκη 2 (2/5 επ.), Κωνσταντινίδου 1 (1 άσοος).

Δηλώσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr:

“Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανναξιακού, η οποία αποδέχθηκε το αίτημα μας να γίνει στην έδρα μας ο αγώνας αυτός για να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα από το ταξίδι στην Νάξο, εν όψει του τελικού με την Μπούρσα την Τετάρτη.
Όσο αφορά τον αγώνα τώρα, πραγματικά πιστεύω ότι από την αρχή ως το τέλος παίξαμε σε ενα αρκετά υψηλό επίπεδο. Ίσως σε κάποιες στιγμές στο δεύτερο σετ να χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, αλλά γενικά σε ολόκληρο το παιχνίδι κρατήσαμε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση για τον αγώνα της Τετάρτης.”

Η Χαρά Παπαδοπούλου δήλωσε στο osfp.gr:

“Είμαστε ικανοποιημένοι με το τέλος της κανονικής περιόδου για αυτή την αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα εδώ που φτάσαμε θα θέλαμε να μην έχουμε χάσει αυτά τα δυο σετ στον Εύοσμο αλλά νομίζω ότι σε όλη την σεζόν δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, κάνοντας μόνο νίκες. Από σήμερα θα επικεντρωθούμε στον μεγάλο αγώνα που έχουμε την Τετάρτη στο γήπεδο μας απέναντι στην Μπούρσα!”

Η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr

“Είμαστε πολύ χαρούμενες που τελειώσαμε την κανονική περίοδο με το απόλυτο των νικών. Σήμερα ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι για εμάς και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Πανναξιακού που δέχθηκε το αίτημα μας, να γίνει ο αγώνας αυτός στην έδρα μας, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπούρσα, ο μεγάλος Ευρωπαϊκός τελικός, ο οποίος είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα όλη η προσοχή μας στρέφεται στον τελικό, στον πρώτα αγώνα στην έδρα μας. Τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και θέλω προκαταβολικά να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που θα βρεθεί στο πλευρό μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο για τους ανταποδώσουμε την χαρά που δίνουν σε εμάς και εύχομαι στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα μας. “


Πηγή: osfp.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου