Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Πάτησε το παράρτημα του Ιβάν και ακόμα ελπίζει!Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-4 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία κόντρα στον υποβιβασμένο Πλατανιά και συνεχίζει να ελπίζει για τον τίτλο,αν και εφόσον δικαιωθεί στην έφεση και του επιστραφούν οι βαθμοί από τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και επιβλήθηκε άνετα με 0-4 του παραρτήματος του Ιβάν,που ευτυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετάει την σούπερ λιγκ. Πρώτο τέρμα του Μιραλάς στην επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι,από το σημείο του πέναλτι,ενώ κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μάρκο Μάριν που πέτυχε το έβδομο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Μάρτινς που είχε αρκετές καλές μεταβιβάσεις στο παιχνίδι του.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς στο σκορ μόλις στο 14' με τον Ρομαό. Ο Κούτρης από τα αριστερά έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Μάριν έκανε με το τακούνι την πάσα για τον έμπειρο μέσο των ερυθρόλευκων ο οποίος άνοιξε το σκορ στο ματς.
Το 0-2 δεν άργησε να έρθει,καθώς στο 24' ο Φορτούνης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Ανσαριφάρντ με τον Ιρανό να κάνει το πλασέ και να διώχνει ο τερματοφύλακας με το πόδι και στην επαναφορά ο Μάριν από κοντά πλάσαρε για το 0-2! Ενώ έντεκα λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο γκολ για τους Πειραιώτες με τον Μιραλάς. Ο Μιραλάς ανατράπηκε από τον Μάλσα και ο ίδιος από το σημείο του πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-3 για τον Ολυμπιακό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε σε υψηλό ρυθμό και έχασε μια καλή ευκαιρία στο 52' με τον Ομάρ. Στο 58' ήρθε το 0-4 όταν ύστερα από σέντρα του Ομάρ, ο Σισέ με κοντινή κεφαλιά ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ. Μάλιστα ο Σενεγαλέζος στόπερ αφιέρωσε το γκολ στον Μοντέστο. Ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά με τον Μάριν λίγο αργότερα,ύστερα από ωραία πάσα του Σεμπά και στο 69' ο Προτό απέκρουσε σε κόρνερ δυνατό σουτ του Πατράλη μέσα απ’ την περιοχή και επίσης είχε μία εξαιρετική αντίδραση και σε προσπάθεια του Κοροβέση στις καθυστερήσεις.
Τελικό σκορ 0-4 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στον Λεβαδειακό,εκτός έδρας.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Προτό -7
Ομάρ -8
Μποτία -6
Σισέ -8
Κούτρης -8
Ρομαό -8
Μάρτινς -8
Μάριν -9
Μιραλάς -8
Φορτούνης -7
Ανσαριφάρντ -6

Σεμπά -7
Ζιλέ -7
Τζούρτζεβιτς -5

Προπονητής:

Όσκαρ Γκαρσία -7

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων
Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Δημήτριος Βεργέτης (ΕΠΣ Αρκαδίας), Αντώνιος Πυλαρινός (ΕΠΣ Ζακύνθου)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46' Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46' Κοροβέσης), Μαλσά, Πλιάτσικας (71' Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (66' Ζιλέ), Φορτούνης (62' Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75' Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.

Γκολ: - / 14' Ρομαό, 24' Μάριν, 35' πεν. Μιραλάς, 58' Σισέ

Κάρτες: 53' Κασάλιτσα / 67' Μποτία



#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου