Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ξεφτίλισε τους λασπολόγους ο Ολυμπιακός!

Ξετίναξε τη σκευωρία ο Ολυμπιακός!
Πραγματικά τέτοιο ρεζιλίκι δεν μπορούσαν να το φανταστούν ότι θα το πάθαιναν στην εκδίκαση της υπόθεσης,τα μπαόκια,αλλά και τα παπαγαλάκια τους. Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βασίλης Δημακόπουλος και Αργύρης Λίβας έκαναν σκόνη τα επιχειρήματα τόσο του παοκ,αλλά όσο και του Πλατανιά.

Διαβάστε την υπερασπιστική γραμμή των ερυθρολεύκων.

Ο δικαστής διάβασε τις δέκα καταθέσεις που υπήρχαν στην πειθαρχική δίωξη, με τον Αργύρη Λίβα, δικηγόρο του Ολυμπιακού, να τονίζει: «Υπάρχουν 19 καταθέσεις που δεν είναι εις βάρος μας. Που δεν θεωρούμε ότι είναι κάτι εις βάρος μας. Απλά θεωρούμε ότι είναι άδικο να διαβάζονται μόνο αυτές». Μάλιστα, η πλευρά του Ολυμπιακού προσκόμισε τις 19 καταθέσεις που δεν τον «ενοχοποιούν» και έγινε γνωστό από το δικαστή πως θα ληφθούν και αυτές υπόψη στην τελική απόφαση. Στην ακροαματική διαδικασία, μάλιστα, έκανε πρόσθετη παρέμβαση ο ΠΑΟΚ, ζητώντας την τιμωρία του Ολυμπιακού!
Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν στο γεγονός πως οι καταθέσεις των μελών του Πλατανιά που υποστηρίζουν ότι έγιναν επεισόδια, είναι αντιφατικές. Για παράδειγμα, ο Γιορέντε όχι μόνο αγκάλιασε τους παίκτες, αλλά δεν δήλωσε και τίποτα στη συνέχεια, ενώ παρά τους ισχυρισμούς ορισμένων μελών του Πλατανιά ότι έπεσε ξύλο, ο γιατρός του Πλατανιά, κ. Σφυράκης τους διέψευσε, τονίζοντας πως «προσέφερα τις υπηρεσίες μου μόνο στο Γιορέντε ο οποίος τραυματίστηκε στο φρύδι κατά τον αγώνα»!
Ο Αργύρης Λίβας τόνισε: «Ο κ. Μαλανδράκης αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν. Επίσης, ισχυρίζεται ότι προστάτευσε τον κ. Κοκολόγιαννη, κάτι που ο τελευταίος δεν επιβεβαιώνει. Ο κ. Παράσχος δεν επιβεβαιώνει ότι προστάτευσε τον κ. Παπαδάκη, ο οποίος λέει ότι γλίστρησε. Επιπλέον, στην κατάθεσή του ο ποδοσφαιριστής Γιακουμάκης, ο οποίος από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της ΑΕΚ, λέει ότι είδε τον γυμναστή να γλιστρά και τον βοήθησε να σηκωθεί. Ο ίδιος ο Παπαδάκης λέει ότι γλίστρησε και δεν τον ακούμπησε κανείς. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής Αποστολόπουλος στις 20 Απριλίου δήλωσε ότι δεν έγινε τίποτα, ενώ με την κατάθεσή του αυτοαναιρείται. Επίσης, στις 10 καταθέσεις αναφέρουν ότι χτυπήθηκαν οι Παπαδάκης, Κοσμαδάκης και Σωτηρίου, οι οποίοι λένε ότι δεν έγινε τίποτα»!
Επιπλέον, ο Βασίλης Δημακόπουλος, δικηγόρος του Ολυμπιακού, επεσήμανε: «Προκύπτει από περισσότερα του ενός στοιχεία ότι φέρεται να είναι παρούσα η αστυνομία. Λέει ο παρατηρητής ότι υπήρχε δύναμη που απέτρεψε την ένταση. Ο παρατηρητής αναφέρεται μόνο σε αντεγκλήσεις φραστικές. Σύμφωνα και με την κατάθεση του γιατρού της αντιπάλου ομάδας δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός. Ο Γιορέντε όχι μόνο αγκαλιάζει τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά δε δηλώνει και τίποτα. Ο Μανούσος λέει ότι κανείς δεν τον πείραξε και επισημαίνει ότι μετά από 11 χρόνια δε μου έκαναν εντύπωση οι βρισιές». Είναι αντιφατικές οι καταθέσεις και είναι πρόδηλο ότι κάποιος λέει ψέματα».

Η απόφαση αναμένεται να βγει το αργότερο ως την Δευτέρα.



#‎Κόκκινο_DNA
#Κάτω_τα_χέρια_από_τον_Ολυμπιακό_μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου