Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Πρώτο βήμα για την κούπα!Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 8-4 (πόλο αντρών,πρωτάθλημα)

Το πρώτο βήμα για το 31ο!
Το πρώτο βήμα από τα τρία που απαιτούνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πραγματοποίησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 8-4 της Βουλιαγμένης στον 1ο τελικό των πλέι οφ που διεξήχθη στο Παπαστράτειο. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαμψαν την αντίσταση του Ν.Ο.Β. και χρειάζονται δυο ακόμα νίκες για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος και 5ου διαδοχικού. Τη δεύτερη νίκη θα την διεκδικήσουν την Παρασκευή (5/5) στις 20:00 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.
Στο 1ο οκτάλεπτο, κυριάρχησαν οι σφιχτές άμυνες με το 0-0 να παραμένει μέχρι και 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του, όταν σκόραρε ο Κωνσταντίνος Μουρίκης στον παίκτη παραπάνω, για να δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό (1-0). Ο Άντρο Μπούσλιε στο 2ο οκτάλεπτο σημείωσε το 2-0 και οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν με 3-1 μπροστά στο ημίχρονο με τον Εσπανιόλ να σκοράρει το τρίτο γκολ για λογαριασμό του Θρύλου.  Στο 3ο οκτάλεπτο οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές και διεύρυναν το προβάδισμά τους φτάνοντας στο 7-2 στο φινάλε του για να ακολουθήσει εύκολα το τελικό 8-4.
Τα οκτάλεπτα:  1-0, 2-1, 4-1, 1-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Μπούσλιε 2, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Πρέκας, Εσπανιόλ 1
Ν.Ο. Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 2, Δελαγραμμάτικας, Καλογερόπουλος, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλαϊτζής, Βίτσο, Καπότσης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Κουρούβανης Ν.

Πηγή: osfp.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου